Kozmetika Avene

Danielle24

Ahojte. Ja sa chystam kupit Triacneal od Avene a Cleanance masque - cistiacu masku od Avene.
Mate niekto skusenosti s tymito pripravkami??

roman_tt

Zdravim,

taktiez odporucam tuto kozmetiku ako bolo spominane je trochu drahsia ale oplati sa. Vyskusal som vela pripravkov na tvar no vsetko to bolo na nic az mi kozna odporucila tuto kozmetiku. Po mesiaci pouzivania si to neviem vynachvalit.Vrelo Odporucam :-)

katusaa

pripajam "VZORKY" ktore som skusil:
Eucerin anti-rotungen:
-na mna trosku mastny,lepsi asi na suchsiu plet
LRP nutritic:
-mastny, lepsi na suchsiu plet
LRP rosaliac:
-nijak mi nepomohol, ale moze byt dobry na leto
Bioderma sensibio AR:
-na plet super, ale mala som zneho sem-tam zapalene vyrazky :((...skoda
Bioderma sensibio Rich:
-fajn, na suchu plet moze byt ideal
DrHauschka Rose krem:
-super, ale drahy :(

pekny den :))

katusaa

Zdravim vas,
skusal niekto krem na normalnu alebo suchu plet od Avene? Mate niekto skusenost? Rozmyslam ze si pojdem pre vzorky do lekarne.

leona471776

ahojte avene je naozaj uzasna, mam velmi citilivu pokozku a dlho som hladala nieco co by mi pomohla presla som cez la roche ktory mi sice spociatku pomohol ale nekor uplne vysusil plet az k avene uplnou nahodou a som moc rada moja plet je zase uvolnena, nepodrazdena a jemna. Nebojte sa ju vyskusat a cena v porovnani s utrapami a hladanim toho spravneho riesenia je super. Majte sa krasne.

jerssie

pouzivala asi mesiac, nebolo to najhorsie,ale ani ziadna slava... vyborne na extremne citlivu pokozku... ja taku nemam, a preto sa zrejme ocakavany efekt nedostavil... teraz puzivam Vichy Normaderm a zatial sa mi paci velmi

pupenka

ja som ju prestala pouzivat,a zacala som si kupovat kozmetiku,teda tiez na citlivu pokozku,ale je lacnejsia a samozrejme viac komercnejsia a veeeelmi to lutujem a teraz sedim na nete a objednavam si avene a moja plet sa nevie dockat navratu k tejto fajn kozmetike.

miska

cav ja tiez pouzivam ale najprv som chodila po vsetkych lekarnach a pytala vzorky.vyskusala som ich asi 1-2tyzdne a az tak som si kupila. mne celkom zatial pomaha.je sice draha, ale co nieje...ale mne pomaha spolu s dermatologickou liecbou takze je dobre sa poradit so svojou koznou.

monika582

ahojte ja som tuto kozmetku pouzivala a vyhadzala som sa z nej ako este zo ziadnej inej a dlho sa to nedalo nijak odstaranit nikomu ju neodporucam...