Nudný život

Príspevok v téme: Nudný život
čokonuta

Nuž, moj život je furt taký istý. Každý deň prídem domov zo školy, naučím sa, čítam knihy, pozerám telku. Takto to je každučký deň. Cez víkend som väčšinou tiež doma a tiež sa učím a tak. Nemám žiadne záujmy, koníčky ktorým by som sa venovala, kamarátky, s ktorými by som chodila von tiež nemám. Mám pocit, že takto premárnim celý svoj život. Teraz mám 17, chodím na strednu a chcela by som to nejako zmeniť, spestriť si trochu svoj život. Vedeli by ste mi prosím poradiť ako? Lebo sa asi zbláznim ked som furt doma.

kafe

môžeš jazdiť na koni alebo pri koňoch brigádničiť. Sleduj chvíľu inzeráty, či niekto nehľadá brigádničku a chop sa príležitosti. Môžeš si kúpiť vodovky a fakt len tak zo srandy spraviť pár ťahov na papier, ale tak aby sa ti to páčilo. A vylepšovať to do aleluja, kým to nebude ono. Potom skús pastelky, temperky a len vyfarbuj nejak ten papier pred sebou. Ak si technický typ, nafoť si niečo a hraj sa s tým v kompe.

Vygoogli si kreatívna tvorba a môžeš vymýšľať vlastnoručne urobené darčeky pre blízkych, náramky, krabičky z papiera, háčkovať.. a zblázniť sa z toho, čo všetko si môžeš sama doma vyrobiť. Na you tube je mrte návodov (v angličtine), ak vieš ktorým smerom ťa to ťahá a čo ťa baví, treba LEN zadať slovo a máš to tam, do smrti sa už z tade nevymotáš :)

čokonuta

Tej zdravej strave a chudnutiu som sa práveže už venovala až príliš, schudla som viac ako by bolo vvhodné. :) ale dakujem vam za rady. Rozmyšlala som aj že by som začala chodiť na nejaký jazykový kurz, ale to až od septembra, no a dovtedy...v lete idem na jazykový pobyt na maltu tak verim že sa tam s niekym skamaratim a dufam že aj s niekym zo SR :) lebo inak neviem ako prežijem leto :/

fdgdfg

pises ze v sportoch niesi dobra, predpokladam ze myslis nejake kolektivne sporty. kasli nato, zacni sa venovat zdravej strave, chod do posilky a pracuj sa sebe postupne. trenuj si kondicku, formuj si postavu. v tom nemoze byt clovek nesikovny, iba lenivy

gdsj

Tak ale hadam, ze chalan by ti vedel spravit aj iny program ako kamaratka:P,,, napr napis na socialnej sieti na sklo, kto ta vezme vecer von,, napise ti 100 chalanov:D, a uz si mozes len vybrat:P,, a ktovie, mozno sa ti niektory velmi zapaci aj v reali:P

joro

No tie začiatky sú najhoršie to Ti nikto neporadí sama vieš aká si a čo vlastne chceš ale asi nejakého chlapca možno len nejakú partiu pre začiatok, nuž tá sa zháňa ťažko ale domov za Tebou nepôjde nikto, niekde musíš začať či už nejakú aktivitu, len nečakaj dlho