Nudný život

Príspevok v téme: Nudný život
čokonuta

Nuž, moj život je furt taký istý. Každý deň prídem domov zo školy, naučím sa, čítam knihy, pozerám telku. Takto to je každučký deň. Cez víkend som väčšinou tiež doma a tiež sa učím a tak. Nemám žiadne záujmy, koníčky ktorým by som sa venovala, kamarátky, s ktorými by som chodila von tiež nemám. Mám pocit, že takto premárnim celý svoj život. Teraz mám 17, chodím na strednu a chcela by som to nejako zmeniť, spestriť si trochu svoj život. Vedeli by ste mi prosím poradiť ako? Lebo sa asi zbláznim ked som furt doma.

woo

Zacni chodit trebars na jogu. Tam extra talent na sport nepotrebujes. A po vonku mozes sama chodit, sama bikovat, sama korculovat. Pri tv a pc urcite nic nezazijes. Mozes ist do utulku vencit proc.

čokonuta

Nie som práveže z malého mesta.
Ale ja neviem ako mám začať. Ako sa s niekým zoznámiť. Jakej aktivite sa začať venovať.
gdsj: hm,, program by mi vedela spraviť aj kamarátka ;)

joro

Skúsila si treba tanec nemyslým valčík ale trebars latino taka salsa chodia tam aj mladý, ale zase ked si nejakého malého mesta televízor pc ubíja a okráda nás o život

čokonuta

a čo asi tak mám robiť vonku? mám sa sama prechadzať? alebo ísť sama do kina. Jasné.
A športy ma nebavia a niesom v nich dobra.

joro

Pravda chod von ja som tiež nemal veľa priatelov a ked som sa oženil tak som sa presťahoval stratil kontakty so starými /aj tých čo bolo málo/ potom som sa venoval rodine chodil som na dovolenky tam som stretával známych a nič žiadny kamaráti a teraz mám skoro 50 a kamaráti žiadny len priatelia tak nedopadni ako ja pretože život uteká velmi rýchlo

držím palce

joro

Pravda chod von ja som tiež nemal veľa priatelov a ked som sa oženil tak som sa presťahoval stratil kontakty so starými /aj tých čo bolo málo/ potom som sa venoval rodine chodil som na dovolenky tam som stretával známych a nič žiadny kamaráti a teraz mám skoro 50 a kamaráti žiadny len priatelia tak nedopadni ako ja pretože život uteká velmi rýchlo

držím palce