Najvacsia chyba v živote

Príspevok v téme: Najvacsia chyba v živote
Fero M.

Zdravim...

Mal som spravený nick na azete, ktorý som už manželke spomínal. Chodil som tam občas, nemal som ani fotku, ani profil nič. Písal som si tam s chlapmi ale aj ženami zväčša o hlupostiach. Nič závazne a ani nič. Konverzácie na hodinu a nikdy viac.
Včera som nechal nechctiac zapnuty pc a manželka ho rano nasla s prihlaseným nickom na azete.
Zadala archív sprav a čítala správy ktoré som si písal s dievčatami.... Našla tam aj správu ako som písal jednej slečne nech dá heslo na album... bola to obyčajna šľapka, ani neviem načo som jej písal, len som bol zvedavý ako vyzerá to je všetko. Ani mi ho neposlala a ja som ho ani nechcel...
Proste odveci viem cele čo píšem..

Dneska si to však prečítala a totálne sa zo mna zrutila. Vraj mi už nikdy nemôže veriť. Chápem že som spravil chybu, ale verte mi nikdy som na podvedenie ani nepomyslel a ani nikdy nechcel prisaham na svoj život!

Odišla... zbalila sa a odišla, vraj mi už nikdy nebude veriť a že chce rozchod...
Toto psychycky nezváldnem, už nie, druhý krat už nie...

anjelik *

Ferko, zlé je nerozmýšľať, zlé je stagnovať, zlé je trápiť sa, zlé je ubližovať. Zlé ale nie je chybovať, to je prirodzené, lebo nie sme dokonalí. Tak si už nesyp toľko popola na hlavu. Druhýkrát sa zamysli, že či to, čo ideš urobiť, niekomu neublíži..aj keď z môjho pohľadu si neurobil nič zlé..z pohľadu tvojej ženy bohužiaľ áno. To je všetko, viac vedieť a riešiť nemusíš. :o) Očividne aj ona potrebuje prehodnotiť svoje postoje k tebe, tak ju nechaj a ty radšej choď do útulku a vyber toho psíka. ;o)

Fero M.

tak mi je to luto. Srdce vo mne tak tlcie ze koniec prisernw som nervozny. Pre taku hovadinu. Ani som tam nemusel chodit fakt som tam bol len ked som sa tottalne nudil. Nikdy som tam nesiel cielene... ach

Fero M.

nepises zle ale prist o nu nechcem. A uz vobec nie koli takejto hluposti aj ked viem ze ju to ranilo lebo mi verila ze by som nikdy nic zle neurobil. Mozno je vsetko zle na nieco dobre ale teraz mi to tak urcite nepride.

anjelik *

Hlavu máš na to, aby si rozmýšľal a podľa možnosti nad tým, čo je prospešné pre život. Pozri, je úplne normálne, keď si sám, že máš chuť si s niekým pokecať. Veď preto si aj často na tomto fóre. To by mala chápať aj tvoja žena, že je to úplne prirodzené. Navyše si muž a je pre teba príjemnejšie baviť sa so ženami. Sú aj rozumnejšie ako muži, keď ťa tak čítam. :oP
Netreba z toho robiť hneď neveru a zradu a viem ja čo ešte. Musíš sa naučiť odpúšťať sám sebe a potom dokážeš aj iným. Pochopiť, že aj ty sám si omylný a vyhnúť sa podobným skúsenostiam, keď to musíš najskôr zažiť, riadne sa v tom vytrápiť a až potom snáď konečne pochopiť. Teraz to chce len čas a trpezlivosť. Ak by sa skutočne tvoja žena s tebou kvôli tomuto rozišla, skôr sa teš, ako buď smutný..lebo v tom prípade ťa nemilovala, ale iba svoju predstavu, ktorú si sa ty snažil naplniť, ale nebol si to ty. Len niekto, kým si kvôli nej, ale nie kvôli sebe, chcel byť. :o)

Fero M.

Keby som tam fakt chodil kazdy den a lisal s defkami a babam a sexe a flirtoval a skusal a posielal fotky. Ale skutocne som.sa tam prihlasil raz za dva tyzdne a pisal si nie viac nez pol hodinu a niekedy ani tolko lebo niektori ludia nevedia dat jednu suvislu vetu dokopy...

Maoam

Fero, preco sa vlastne na pokeci nebavis s chalanmi? Spolocne zaujmy a tak?
Medzi babami je to bezne.
Preco vkuse potrebujes zensky kontakt? To je ta otazka... dokazujes si nieco, utvrdzujes sa v niecom, citis sa potom lepsie, hodnotnejsie, chlapskejsie, ci ako je to?

Fero M.

asi mas pravdu.
Vyberal som rano peniaze z bankomatu aponaglal som sa do nemocnice a nechal som ich v nom. Samozrejme ze ich niekto ukradol... Dneska sa mi skutocne dari