Najvacsia chyba v živote

Príspevok v téme: Najvacsia chyba v živote
Fero M.

Zdravim...

Mal som spravený nick na azete, ktorý som už manželke spomínal. Chodil som tam občas, nemal som ani fotku, ani profil nič. Písal som si tam s chlapmi ale aj ženami zväčša o hlupostiach. Nič závazne a ani nič. Konverzácie na hodinu a nikdy viac.
Včera som nechal nechctiac zapnuty pc a manželka ho rano nasla s prihlaseným nickom na azete.
Zadala archív sprav a čítala správy ktoré som si písal s dievčatami.... Našla tam aj správu ako som písal jednej slečne nech dá heslo na album... bola to obyčajna šľapka, ani neviem načo som jej písal, len som bol zvedavý ako vyzerá to je všetko. Ani mi ho neposlala a ja som ho ani nechcel...
Proste odveci viem cele čo píšem..

Dneska si to však prečítala a totálne sa zo mna zrutila. Vraj mi už nikdy nemôže veriť. Chápem že som spravil chybu, ale verte mi nikdy som na podvedenie ani nepomyslel a ani nikdy nechcel prisaham na svoj život!

Odišla... zbalila sa a odišla, vraj mi už nikdy nebude veriť a že chce rozchod...
Toto psychycky nezváldnem, už nie, druhý krat už nie...

Smutko.

No ked povies, mam ten nick len tak... To je riadna vyhovorka. Vsak ja tiez nevravim,ze si si pytal od nejakych zien hesla,len ze tvojej zene to moze vyzerat,ze bohvie kde na ktorych vsetkych sietach si toto robil... Aj ja mam hroznu skusenost,nevravim ze ty taky si,ale ja som si prezila ze vyhovoriek a odpovedi na vsetko bolo milion,ale bohuzial uz bolo vykonane a ten cin to neodcinilo. A ak ma zle skusenosti?nediv sa jej... Pre niektore zeny to moze byt naozaj velmi ponizujuce, az by si mozno neveril... Vzdy ked nieco robis,skus si to brat z druhej strany, ci by ti to nevadilo... Keby to robila/pisala tvoja manzelka... To je asi najlepsia rada,avsak bohuzial niektori nemaju dostatok IQ na to aby sa vcitili do druhej strany, a to hovorim aj o niektorych zenach...

Teraz ti uz len ostava prosit,ospravedlnovat sa a ak sa ti podari ju presvedcit,ze ju uz nesklam,tak to uz ani neurob. Neriskuj viac. Ja viem ze je to mozno pre niekoho mierne tupe,ale s mojimi skusenostami by som reagovala asi rovnako...

Fero M.

Smutko ako vyhladavat. Mne bolo jedno s kym si pjsem a pisal som s s babami bez fotiek a bolo jedno ci maju 30 alebo 50 a ci su z BA alebo Humenneho. Teochu som pokecal a odisiel a nic via

Noxa ano

Fero M.

noxa ja ked som tu morqlizoval tak o ludoch co svoju polovicku podviedli. Ja som to v zivote nespravil ani ziadnej nenavrhol so ziadnou sa nesteetol a ani nemal snahu sa syretnut.

Smutko - ja si chybu priznavam a nevyhovaram sa na to ze nikde nechodim len som odpovedal na otazky.
Neputal som si hesla od ziadnych bab ale bolo to od jednej a ziadnej inej. To je vswtko

Smutko.

Pardon skor sa mi to odoslalo.
... Ide von s "kamaratkami" a pomaly cudzimi zenami,alebo si v tvojom pripade pise s cudzimi zenami... To su iba vyhovorky... Lebo na to aby si sa nenudil a mohol komunikovat mozes snad ked uz to musia byt zeny, tak aj so znamymi nie? Ake by ti to bolo keby ti robila to iste tvoja zena? Pytala si od chalana heslo na jeho profil?... Neprijemne zrejme,vsak to vyzera ako keby sa chcela zoznamovat s novymi chlapmi - cize si hladat noveho partnera... Nehovorim ze nahodne stretnutie alebo spoznanie a pod je hriech,ale ked mas doma partnera/ku, naco vy chlapi potrebujete vyhladavat ine zeny silou mocou? :D nepochopim.

Fero M.

maoam neprotirecim len necitas pozorne. Pisal som ze som si pytal heslo ale ze aj tak su to vacsinou zeny po 40tke a starsie alebo ciganku. (myslene v konecnom dosledku) a nie prestym ako som si to heslo vypytal a nedostal a ani nepisal znova.

Smutko.

S prepacenim,necitala som vsetky predosle komentare,ale... Ked chlap trepe ze ma nick na azete a ma ho len tak... A pri tom si tam pise s babou,chce od nej heslo na album... Tak je to este viac ponizujuce pre tu zenu,ja to poznam,lebo z nej robis v tej chvili uplnu tavu... A taketo veci ze chyba konverzacia a iny ludia a zabava a komunikacia, okej,ale preco sa bemozes bavit s ludmi ktorych pozna aj ona, vasimi spolocnymi priatelmi?
Lebo to je fakt fasa pre zenu, ked jej muz povie ze potrebuje spolocnost tak ide v

noxa

a ten čo sa tu hral na najväčšieho moralistu na fóre :D
ach Fero, vodu kážeš a víno piješ :D
si sa ukázal