Najvacsia chyba v živote

Príspevok v téme: Najvacsia chyba v živote
Fero M.

Zdravim...

Mal som spravený nick na azete, ktorý som už manželke spomínal. Chodil som tam občas, nemal som ani fotku, ani profil nič. Písal som si tam s chlapmi ale aj ženami zväčša o hlupostiach. Nič závazne a ani nič. Konverzácie na hodinu a nikdy viac.
Včera som nechal nechctiac zapnuty pc a manželka ho rano nasla s prihlaseným nickom na azete.
Zadala archív sprav a čítala správy ktoré som si písal s dievčatami.... Našla tam aj správu ako som písal jednej slečne nech dá heslo na album... bola to obyčajna šľapka, ani neviem načo som jej písal, len som bol zvedavý ako vyzerá to je všetko. Ani mi ho neposlala a ja som ho ani nechcel...
Proste odveci viem cele čo píšem..

Dneska si to však prečítala a totálne sa zo mna zrutila. Vraj mi už nikdy nemôže veriť. Chápem že som spravil chybu, ale verte mi nikdy som na podvedenie ani nepomyslel a ani nikdy nechcel prisaham na svoj život!

Odišla... zbalila sa a odišla, vraj mi už nikdy nebude veriť a že chce rozchod...
Toto psychycky nezváldnem, už nie, druhý krat už nie...

tlchuba

Na tom nie je nic hrozne, ze si zatuzil vidiet nahe zenske telo a pisat si s nim, nezavazne - to je ako citat krasne umenie. Ale velmi zle je, ze si oklamal manzelku. Mal si jej hned na zaciatku, ked Ta to zacalo chytat, povedat, ze mas taku potrebu a chces si ju prave takto uspokojovat ... mozno by Ti navrhla ine, prijatelnejsie riesenie ...

Fero M.

maoam ja som pisal ze som ziadne sexualne narazky s nimi nepisal nie pisal. Ved o tom rozpravam. Jednu chybu co som spravolil ze som si vypytal heslo na album od jednejzeny a vedel som ze tam je naha... To som posral.

Maoam

Fero, flirt nazivo ci na nete - to mas jedno, takisto si pisal o sexualnych narazkach, tak sa nevykrucaj.
Ok, urobil si to vo virtualnom svete, nie live. ale to nic nemeni na veci, ze mas potrebu si pisat s inymi zenami, co by nebolo zle, keby slo napr. o priatelstvo (cojaviem spoluziacka zo SS) a td. to je ok

Musis za nou ist, aj ked je to tazke,ked uz aj rodicia vedia, ze na pokeci si pisal s inymi.....ale ine ti neostava. Musis jej to vysvetlit a to DNES. Inak mas po chlebe.

Fero M.

maoam ano odcudzujem ale neveru a flirt. Ja som so ziadnou babou neflirtoval ani nedal svoju fotku nelytal fotku od nich. Napisal som ze sa nudim niekto napidal popisali sme o pocasi o hlupostiach pol hodinu a viac som si s nou nepisal. to je vsetko.
Dokonca odomna pytali fotku a stretko a pisal som ze sa steetnut nechcem a ze svoju fotku nedam lebo na to nevidom dovod.

Maoam

Fero, raz som ti napisala, ze sam seba opisujes 'lepsieho', aky si.
Si taky isty chlap, ako kazdy iny.
Lenze teraz si stavil privysoku cenu - svoju zenu.

Kde je? Preco za nou nejdes?

Fero M.

no ten nick som pouzil na predavanie veci a svojho casu na to aby ma neotravovali ludia z mojho povodneho nicku. priaaham ze som sa v zivote nepokusal stretnut cez twn nick so ziadnou zenou.

Vratila sa. Ale ze vecer doma.nebude a ide k rodicom ktori uz boli aj informovani....

Maoam

a v inych prispevkoch odsudzujes zeny, ktore si dovolili nieco ako ty.......

fakt zaujimave

ak potrebujes konverzaciu so zenami, flirty, sexualne narazky, tak neviem, co ti mam na to napisat, ak mas kolegyne, bav sa s nimi, mozno ma tvoja zena sestru, mozes pokecat s nou