Uz pol roka spim max.5 hodin.zaspim o 22h.a od tretej rana cumim na telku.ja uz neviem co robit.
Nespavost
Lenka, ja radim veci len z prirody, kategoria potravinove doplnky
ta podme cumiet spolu lebo ja uz tiez nespim od 4
to je zo stresu mavam podobne problemy jedine co zabera je sa upokojit co s ane vždy a da a vtedy pomoze jedine Hypnogen tabletky na predpis zaspis do 5-10 minut a zobudzas sa plný energie ziadna otapenost.
RNG: ja by som chcela nieco na cisto prirodnom zaklade, mam uz niekolko mesiacov problemy, skusala som vsak caje na dobry spanok a nepomohlo
Tiez hromada prirodnych uspavadiel:valerian, pastierska kapsicka chmel harmancek. Dobra zmes casto pomoze
Da sa zvysovat hladina serotoninu(zodpovedneho za spanok a pocit vyrovnania)
Pomaha melatonin(3 mg retard=pomaly rozpustajuci sa)pred spankom
tiez 5-HTP(5-hydroxy triptophan) 2x50 mg, rano a vecer
Uzivam AD 50mg seroquel a 1/2 Stilnox na noc.Cez den nic. Uzivat som to zacal pred 2,5 rokmi, po strate blizkeho. Chcel by som Stilnox zmenit na nieco z homeopatiky.Lekarka nema namietok , ale mi neporadila nic.Z homeopatika mi ponukli v lekarni EUVEKAM na spanie.Nevedel by mi niekto poradit, kto takto zmenil lieky ako to uzivat? Ide mi o to ako sa to znasa s AD -konkretne- SEROQUEL.Po case by som mohol aj vysadit ten seroqeuel povedala lekarka.
Dik za rady.medovku pijem,aj levandulu.sportovat zial nemozem,a zial zaspim len po hypnotikach.aj to len tie 4-5 hodin to na mna ucinkuje.do Lubochne su este 2mesiace,to je dlho