Uz pol roka spim max.5 hodin.zaspim o 22h.a od tretej rana cumim na telku.ja uz neviem co robit.
Nespavost
Ivka aky je tvoj mail?
ahoj cajka,písala si že máš problémy aj hormonálneho typu a čakáš na vyšetrenie štítnej žlazy do Lubochne,všetko spolu súvisí aj tvoja nespavosť,ja som to mala tiež a zvýšili mi dávku a všetko sa upravilo,i tebe ked nasadia správnu liečbu všetko sa upraví i spánok,držím ti paste,pá
Skus si kupit melatonin,mozno ti to pomoze.
ahoj cajka,mala som ten isty problem a vlastne ho už teraz uspešne liečim a dari sa.bolo jedno kedy som isla spat vzdy som sa zobudila okolo druhej a potom okolo 4 a bola som vyspata.cez deň som chodila už okolo poludnia jak omračena,vydržala som nešla som spať ale kolotoč sa opakoval.každy mi radil musiš sa vyčerpať športom ,musiš vela relaxovať ,no skušala som všetko možne aj nemožne.ale našla som konečne cestu.začala som piť aj cez deň čaj z medovky,zmes na dobry spanok,čaj zo šupiek červenych jablk a pravidelne aspoň 4 x denne.vypustila som kavu ,všetky bublinkove napoje a chodim veľa na vzduch,prechadzky a do toho trochu cvičenia.všetkeho s mirou a po čase sa vysledok dostavil.dnes hovorim ze je pre mna uspech ked sa zobudim po 6 a som konečne vyspata.ale ešta aby som nezabudla úpomohla mi aj celkovahomeopaticka liečba a veľa čitania a v neposlednom rade určite sedeia u psychologa.takže maš na vyberurčite s a to podari aj tebe.
Stres.a ochorenie.vraj neliecitelne
Toto už nie je o nespavosti, ale aj o návyku. Začalo nevinným pozeraním a skončilo takto. To máš ako človek ked chodi do prace a o 5 vstava. Moze ist spat kedykolvek o 5 hod bude hore. Skus prejst na nudne citanie a pritom si daj trebars caj na dobry spanok. Nebude to hned, ale za yzden sa to urcite zacne prejavovat. Este jedno ten caj si dávaj aj pred spaním, ale nie vela vody, aby ta nebudilo na močenie.