Panic - depresia, beznaladovost

Príspevok v téme: Panic - depresia, beznaladovost
Flaarik

Ahoj mam 21 rokov hnusny vek, byt panic mal som o to prist na strednej skole, neni to nic o co by som mal stat. Problem je ze ked som na strednej pocuval tie temy ako mal kdo sex, len to vo mne prehlbovalo totalnu zlobu, k tomu ze ja nemozem mat to co ostatni a to pravidelny sex. Samozrejme cele 4 roky ma len v triede ignorovali nic nove. Vidim to tak ze zomrem ako panic, bezdetny nikdy nezadany, chyba mi v zivote nejake vzrusenie.

Kazdy je zadany len ja nie ako vidim, a to vypadam celkom dobre, vypadam na 15 rokov a mlado dbam o seba. Nechodim na ziadne ozran festivaly, diskoteky ani nic podobne. Chodim do kaviarne restauracie, kde sedim sam ako dement. Ak sa niekdo chce pytat ci mam kamaratov mam ich 0. Mam absolutnu depresiu s toho ze som panic, nemam naladu hladat pracu, co tam najdem nic sproste peniaze ma stastnym neurobia. Chcem mat sex ale zo stetkou spat nebudem mam svoju uroven. Neviem preco by som mal za to platit, verim ze som v tom dobry ale dievcata ma skusit nechcu ich problem maju skodu.

Tuto v TN a okoli alebo v BN asi neni normalneho dievcata vygebrene a diskotekove ja nepotrebujem co my daju na hajzloch v pajzli na take ja nie som. Nepijem a nefajcim neznasam to.

Flaarik

To co ty ani nikdy vediet nebudes a to je hranie hier na PC, PS 4, Dota 2 a League of Legends my idu dobre, som hrac a hracmi si rozumiem. ale len ingame. V reali taky nikdo nikdy nebol na skolach ako ZS a SS sami ozrani, fajcari len to vedia, po baroch v piatky chodit.

dôchodokbude

Flaarik, čo robíš rád a dobre? (okrem ľutovania sa :)) Pri tom sa nevieš zoznámiť s nejakým dievčaťom?

Flaarik

Snazim sa konzultovat tieto veci s IPCKOM, ale neviem nejak to nevie pomoct uplne. Este ostavaju antidepresiva, ale to je navykove situacia je pomaly neriesitelna. FB = 0 ludi. Azet.sk = 0 ludi Real life = 0 ludi. Takže sa neda zoznamit nikde s nikym.

Flaarik

Menit sa kvoli dievcatam? to je asi takto ozrat sa na diskoteku, uces ako vypalnik, chovat sa ako najvacsi hulvat na tej diskoteke, mat miliony, to nemam nekradnem. A vtedy by nejake dievca ma chcelo. Nuz dievcata su asexualne a velmi posadnute majetkom. Samozrejme muz je vzdy najhorsi, jak to oni vypravaju neznasaju muzov, tak co vobec chcu? len chalanovu penazenku.

Flaarik

Dnes je ina doba ako vtedy. Urcite za tej totality uzasnej, ktora mala vyhody aj nevyhody. Tam sa to nebralo ako menejcennost ako dnes. Dneska kdo je panic je absolutne odpisany u dievcat.

Flaarik

Ty nie si do tejto doby moc, nevies co prezivam ty si skor s totalitnej doby ine hodnoty. Teraz byt panic je absolutne ine ako vtedy.

dôchodokbude

Best je to tak 30-45 keď už máš skúsenosti, techniku a partnerky tiež vedia ako na to. Potom človek začína menej vládať. Ale minimálne ja som si užíval oveľa lepšie v 30ke ako v 20ke.
Naozaj.