Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vytlcte mi z hlavy ze nemam lymfom

Príspevok v téme: Vytlcte mi z hlavy ze nemam lymfom
Zetju85

Ahoj uz som tu pisala,ze mam uzlinu na lavej strane krku cca 1cm a svrbi ma uz tyzden cele telo.Samozrejme ze som patrala po internetet a vyskocil mi lymfom vsade.

Tu uzlinu tam mam uz dva roky na sone mi povedali,ze je to typicka uzlina reaktivna,takisto mam rok uzlinu asi 5mm nad klucnou kostou zvacsi sa ked som chora.

To svrbenie som mavala obcas pocas tehotenstva to preslo,som 6 mesiac po porode je to tu zas uz tyzden to trva.Hlavne hlava,krk,obcas na rebrach.

Aj som schudla,ale zacala som cvicit 5x do tyzdna kardio cvicenia intenzivne cvicenie 30 min,jem 3x denne nejem sladke a nejem po 6 hodine takze to sa snazim pripisat tomu.Schudla som za 2 mesiace 3kg

Stale sa ale bojim ze mam lymfom uz som na nervy len placem a stresujem sa aj babatko:(

Prosim vytlcte mi z hlavy ze mi nic nie je

kabel

cim viac si bude hovorit, ze musi na to prestat mysliet, tym viac na to mysliet bude
zetju, co je horsie-iste obdobie prezit na nejakych lahsich AD od psychiatra a moct sa venovat dietatu a zivotu ako takemu, alebo sa takto denne trapit, stat pred zrkadlom s rukami na krku a v jednom kuse hladat priznaky na internete?

llek

Po porode sa casto alergie prechodne zhorsia, system je rozhadzany. Skus poupravit stravu, mozno mas suchsiu kozu, tak pouzivaj nejake neutralne telove mlieko a hlavne prestan mysliet na lymfom.

Zetju85

Llek je taka ista,mozno sa troska zvacsila teraz ale mozno mam len taky pocit.Nevies mi ale povedat co potom sposobuje to svrbenie?

Mam alergiu na bielkovinu kravskeho mlieka moze to byt aj z toho?Alebo psychika?

llek

Niekedy si myslim, ze keby sa urobila seriozna analyza, ze co internet priniesol a co vzal, tak by vyslo ze vzal viac ako priniesol. Mnohym ludom napriklad vzal pokoj v dusi, lebo prilis googluju az z toho ochoreju. Uzlina do 1 cm je normalna, ak sa nemeni, nepribudaju nove. Ak ju tam mas 2 roky a je stale taka ista, tak vypni mozog, venuj sa dietatu a prestan si ohmatavat krk a daj si velku pauzu od internetu. Ked budes v strese, oslabi ti to imunitny system a nakoniec si predsa len nieco privodis. Toto si vzdy povedz a ako hovorim, radsej sa naplno venuj babatku

ddana

Potrebuješ navštíviť psychiatra, ak Ti povedali, že uzlina je reaktívna - tak je to normálny fyziologický proces - uzlina sa zväčší akonáhle chytíš bacil. Zväčší sa preto, lebo s ním bojuje. Prečo sa diagnostikuješ sama cez internet? Ak nediskutuješ priamo s lekárom - tak ide vo väčšine prípadov o ľudí, ktorí trpia aj inými ochoreniami a potom sa sama naplašíš. Svrbenie je typické aj pre psychiatrické ochorenia, nielen pre lymfóm.

Sul

psychika jednoznacne pises si sama zosebou a uz ti z toho sibe a stale si pridavas nove choroby ... skor daj pozor aby si si ich sama neprivolala