Velmi zvlastne spravanie ludi

Príspevok v téme: Velmi zvlastne spravanie ludi
kyvadlo

Uz viackrat som videl zvlastnu vec. Popisem. Dnes som siel okolo cintorina a videl som pohrebny sprievod. Vsetci boli v ciernom, ale niektore zeny mali vypasovanu minisuknu-ciernu, takze im boli vidiet cele nohy. Pripadalo mi to ako prejav absolutnej neucty k zosnulemu. Clovek predsa chodi na pohreb, aby si zosnuleho uctil a zaspominal na neho-je to obrad venovany len a len jemu. Prist tam ukazovat nohy, alebo ine casti evokujuce sexualne spravanie upozornujuce na daneho clena sprievodu. Co si o tom myslite? Je to len hlupost, neucta, alebo snaha za kazdu cenu upozornit na seba?

Zlatokopa

Je uplne normalne,ak je pohreb v lete , ze my baby mame sukne alebo saty ... to nie je o ukazovani ale kedje 30stupnov nedam si dlhe cierne nohavice !!! A dlhe sukne po zem nema baba pod 30 r ... tak si davaj pozor na papulku hlupacik

kyvadlo

daniuska, hadam mi len nechces rozkazovat, co ma ma trapit, alebo zaujimat a co nie? Preco sem vobec lezies, ked si pisala, ze ta to nezaujima? Chod sa urazat niekam do kuta, alebo povedz rodicom, ze chces lizatko, lebo sa rozplaces a do normalnych tem radsej nepis.

Lukaš2

len zena s povahou ku*vy si na smutocny obrad oblecie minisaty alebo minisuknu. Normalna slusne zmyslajuca zena-dievca sa takto na pohreb nevystroji. Tiez sa mi pozastavuje rozum ako chodia niektore zenske oblecene. Hotove ku*vy z bordelu.

daniuska

kyvadlo: ja by som to zhrnula tak, ze jediny, kto to v hlave nema v poriadku si tu ty, uz len preto, ze ta take veci trapia. A snad ti to tiez dost vela ludi aj napisala, takze sa maj a ked zas budes mat nejaky psychiatricky problem, ozvi sa...

hanka9

Uz som tu z vyletu
kyvadlo
na sudenie su ini a tak nesud, lebo budes sudeny.

P.s- kazdy ucastnik pohrebu uz tym, ze sa ho vobec dobrovolne ZUCASTNIL a PRISIEL na pohreb zosnulemu VYJADRUJE HLBOKU UCTU zosnulemu. Cize ak pride osoba na pohreb napr. „o minutu dvanast“ nespolocensky oblecena z dovodov, ze sa o pohrebe neskoro dozvedela, alebo ze je v socialnej a hmotnej nudzi, alebo jednoducho nema v dany cas predpisane – vhodne spolocenske oblecenie tak podla teba sa nema zucastnit pohrebu?

Dalsi dovod, ako som uz dolunizsie pisala, ak nam zomrie vymyslim si 18 rocna najlepsia priatelka na rakovinu, s ktorou sme vzdy nosili rifle aj minisukne a v case zitia si bude zelat, aby sme jej prisli na pohreb v minisukni, alebo vo farbach mimo ciernej tak si myslim, ze najlepsej kamaratke treba z ucty k nej a na jej pocest jej zelaniu bezpodmienecne vyhoviet. Tato vynimka je ospravedlnitelna ked vedia a su vyrozumeni aj najblizsi a tato vynimka sa neprieci zasadam spolocenskej etikety.

Dalsia vec je ta, ze na pohrebe 18 rocnej slecny je inak oblecena 85 rocna starenka a inak je oblecena 18 rocna priatelka zosnulej co je snad logicke a pochopitelne.

kyvadlo

Wildwind,

chcel som len poznat nazory inych ludi na danu vec. Vsetkym by som sa chcel podakovat za nazor. Poucenie z toho je take, ze mnohi ludia sice idu na pohreb, ale su bezohladni voci ostatnym na nom a nezaujima ich iny nazor a ani samotny ucel pohrebu. Nevedia teda sami, preco tam vobec idu. Dost hlupe, nie?

WildWind1

Mne sa pomaly pozastavuje rozum nad tym ake neuveritelne hluposti tu riesite..nerozumiem autorovi temy, ci si mysli ze ked si tu zanadava ze zastavi vsetky zeny aby si obliekali suknu na pohreb..dobre fajn moze to byt nevhodne, ked jej trci polka zadku, ale rozoberat to tu? ako vazne? to by mi nenapadlo..riesit inych ludi to je to jedine na co sa asi niektori ludia zmozu..kazdeho vec, kazdeho problem, oni si robia zle meno, nie ty tak nerozumiem co ta vediet k tomu to tu riesit a zbytocne sa nad tym rozculovat.