Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
Ahojte dievcata, tak dnes som bola na konzultacii u doktora Gubu v Ustave lekarskej kozmetiky. Doktor bol uplne super a ked som mu povedala co mi bolo povedane na predoslej konzultacii v TT tak sa ma len spytal preco som prisla k nemu ked nie je statne zariadenie. Na to som mu odpovedala ze sa snazim statnemu zariadeniu vyhnut. A nakoniec mi povedal, ze ten zakrok sa moze u nich uskutocnit a dokonca ze budem u nich hospitalizovana aspon 2 dni. A este sa aj potesil, vraj "toto bude velmi pekna praca"..... len ma potom trochu zabili s cenou :o( ale termin mi davaju februar buduci rok co som aj planovala, este musim dotiahnut tie peniaze... ale urcite tam idem!!!!
Ahojte dievčatá, sledujem to tu pekne ako sa nám to rozbieha. Pozdravujem dnes hlavne Gubku a veľmi, veľmi, veľmi jej držím palce, aby všetko čo ju v najbližších dňoch čaká, zvládla úspešne a čo najbezbolestnejšie.
Gubka, budeme netrpezlivo čakať na tvoje nové správy, zrejme to už bude len po opke.
Maj sa pekne, všetko nech je v pohodičke a teraz hlavne ty. Pa.
Kosticka, mna sa doktor pytal, ze aku mam predstavu....tak som povedala, ze by som chcela B-cko....po operacii mi zvestoval, ze by to mali byt plnsie B, ze keby vzal viac tak by to nesedelo k postave a ich tvar sa moze este pomenit :) Co mam podprdy, tak mi sedia skor C, ale dobra mi je aj B a dokonca aj niektore D.....by som povedala,ze velmi zalezi od strihu podprsenky a aj od obvodu pod prsiami - myslim, ze kazda vieme o com hovorim :-))
Gubka, drzim silno silno palce, nech vsetko dopadne ako ma :-)
Ahoj Gubka, veľmi Ti budem držať palce! Ďalšia odvážna baba, ktorá ide do toho. Ja idem teraz v piatok k ortopédovi, uvidíme, čo mi povie. Tie, ktoré to máte za sebou, mala by som otázočku: môžem si povedať na akú veľkosť ich chcem zmenšiť alebo mi to oni navrhnú? Tak sa všetky držte.
Ahojte baby. Tak ja mám zajtra termín operácie na zmenšenie prsníkov. Veľmi sa teším aj bojím zároveň. Dúfam, že to dobre dopadne, budú mi to robiť v Nitre. Potom sa vám ozvem. Som rada, že si môžem o tom s niekým pohovoriť, prečítať si povzbudzujúce slová. Všetkým ktoré už máte po operácii gratulejem.
Ahojte dievčatá,som veľmi rada, že ste sa opäť ozvali. Ďakujem za tip na doktora Juráška. V júni sa mi narodila dcéra, takže ja musím aspoň pol roka čakať. Preto až teraz v oktobri začnem chodiť po lekároch. Ortopéd, neurolog, gynekologička. Operácia prichádza do úvahy až od januára. No poraďte mi: mám si najskôr vybaviť všetky potvrdenia od lekárov a potom zájsť do nejakej štátnej nemocnice ( plánujem Šacu )a čakať na vyjadrenie poisťovne a až potom, ak by mi to nepreplatili,ísť na nejakú súkr. kliniku? Keď sa posielajú papiere na poisťovňu, musím mať už aj vybratého lekára?? V Šaci bola jedna známa, bola spokojná, ale povedala mi, že by už na takú operáciu nešla, kôli tým bolestiam. No tu všetky píšete, že to bolo znesiteľné..Dúfam, že necúvnem, lebo hoci som rozhodnutá, mám strach z tej narkozy. Doma dve malé deti, aby sa mi nič nestalo...Nechcem tu nikoho negatívne naladiť, asi potrebujem len povzbudenie. Tie, ktoré to máte za sebou, gratulujem, ste odvážne!!!!
Ahojte dievcence,
ja som uz zahojena :-) nedavno som bola na kontrole a vsetko je v poriadku, doktor si ma este odfotil a povedal, ze uz mozem robit vsetko(bola som operovana zaciatkom juna)a na kontroly uz nemusim, iba ak by bol nejaky problem,tak sa mam ozvat. Rany sa zahojili pekne, uz len vyckat kym vyblednu :)
To cakanie na poistovnu je hrozne, ja som tiez kazdy den rozmyslala, preplatia-nepreplatia, ako s robotou, co bude po operacii atd. Ked mi volali, skoro som sa rozplakala od sklamania, ale nedala som sa :-)
Takze baby drzim kazdej z vas palce, nech maju v poistovni dobru naladu :-)
Kostička, pozri si PortaMed sro Košice MUDr.Jurášek.
Na stránke má aj fotky pacientok pred a po OP,aj hodnotenia klientov sú dobré.
Alebo si ho už pozerala?
Čaute všetky, ako vidím tak nás pribúda pekne krásne. A to som si dlho dlho myslela, že len ja mám takéto "veľké" starosti.
Tak vitaj medzi nami Kostička! Ako si na tom,už si niečo podnikla? Ja som už bola na vyšetrení, žiadosť mám poslanú,čakám na odpoveď. Trošku ma to už hnevá, lebo neviem sa zariadiť,ani si nič
plánovať.Myslím na to každý deň. Moja známa ide tiež, bola na konzulácii.Tiež v BB, ale o deň skôr ako ja a termín jej dali hneď. /11.11.2013/ Až potom posielali žiadosť do poisťovne.
Ako to sledujem, teraz sme tu všetky v štádiu čakania.
Ostatné si už pekne vychutnávajú nové prsíčka.Ja im to samozrejme z celého srdca doprajem,veď aj ja sa na to teším už teraz.
Ešte že Elkei sa občas ozve,
to je fajn,povzbudí, nakopne,fakt ďakujem. Papá
Ahojte dievcata, bohuzial nemala som cas riesit teraz tieto veci, ale uz som objednana k doktorovi Gubovi na konzultaciu na buduci tyzden v utorok. Tak uvidime co povie. Zuziynka dakujem za tip :o)