Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
este som zabudla dodat...pytal sa ma ci mam zdravotne problemy..po pravde nemam... ale on hovoril ze v tomto pripade su zname bolesti chrbtice a takisto zaparenie pod prsami a tym padom je to hradene poistovnou v statnom zariadeni, tak by som mala vraj vyskusat statnu nemocnicu.
aha
a inak si zdrava, ci mas nejake pridruzene ochorenia? ostali ti take po detoch?
mam 85G-H a dost take ako sa povie "az na kolenach" :o)) on hovoril ze ten zakrok pri tejto velkosti vyzaduje hospitalizaciu, tak zrejme sa tomu chalan rozumie...ale ako som spominala, vraj by mi to ani neodporucil
cufka a preco by ti nechceli v sukromnych centrach prsia zmensit? aku mas velkost?
ma niekto skusenosti s Mudr. Minarovjechom v Ruzinove, BA alebo Murd. Bakos v Nitre? dnes som bola na konzultacii v TT ohladom zmensenia prs a tam mi povedali ze moja situacia vyzaduje hospitalizaciu z bezpecnostnych dovodov....uz aj lekar mi to potvrdil ze to je hrozne a treba s tym nieco urobit, ale takisto mi povedal ze ziadna sukromna klinika mi zakrok neurobi a ani by mi to neodporucal.
Ako to tak čítam, tak je to pekne smutné. Pre rokmi boli operácie preplácané poisťovňou oveľa bežnejšie. Zatiaľ čo v zahraničí uprednostňujú vlastnú platbu kvôli lepším podmienkam určenia si, na SR sa zas musia riadiť iba podľa peňazí.
Ak má niekto 20 rokov a uvažuje o zmenšení, inak ako cez poisťovňu to nevidím, o bankách a pôžičkách pššt.
Babuľe, ale vy vôbec neudávate, či vám robili napr. free-nipple-graft, aké rezy, ani fotečky pred a po, nič.
Ja nevidím dôvod na zmenšovanie, pokiaľ to nebude minimálne B až A-čko, ako za hranicami. Veď, keď si za to probůh zaplatím, tak nech to aspoň Zmenšenie je, nie ?
Isto, z F na D je úľava, ale vekom sa zas "vyťahajú" a človek priberie /vo väčšine/.
Ja neviem, akí sú slov. chirurgovia, ale pri zbežnom pozretí ich práce, sa mi viac páčia aj tí českí, či maďarskí. Zmenšia poriadne a prsíčka vyzerajú ako u mladého dievčaťa, aj okrúhle aj stoja a sú Malé, jazvy v poriadku.
Týmto len chcem apelovať, aby Vás jedna zlá skúsenosť s nepreplatením nezruinovala, 2 tisíc je skutočne veľa na slov. pomery za Zdravotný zákon. Lekárovi je jedno, či peniaze bude mať od Vás alebo od poisťovne. A pri chirurgovi sa Nebojte povedať svoje nároky, mnohé si dali zmenšiť na malé C až B a v pohode mohli kojiť.
Ja sama som bola vždy štíhla a pohyblivá, ale pri mojich ´nádoroch´ bol pohyb doslova utópia a utrpenie. Natiahnutá koža, hrbenie, pribratie veľa kíl, nemožnosti s oblečením, bolesti, nepohodlný spánok a umývanie sa ´pod nimi´, báť sa jesť a antikoncepcie kvôli ďalšiemu nabratiu...
zlý kolotoč, kto váha, banuje. Napíšte si zoznam dobrých odporučených chirurgov, kto berie preplácané poisťovňou; nie hrať sa na tajnostkárky, že ja jej nepoviem ku komu som bola... prečo nie ? Urobíte reklamu aj jej/jemu a žienky budú mať prehľad ku komu ísť a komu dopriať skrachovanie.
Ahojte baby, neviem ci ste citali uz aj moje prispevky, ale tak napisem ich este raz :)
Ja som tiez dlho uvazovala ze ci mam íst alebo nie na zmensenie a prave aj toto forum ma k tomu este tak viac nakoplo.
Mala som velkosť 75 F a teraz mám také D-čka nakoľko som ešte nekojila (nemám bábo) tak mi to doktor urobil takto. Hlavne som chcel aby mi nerobil rez v tej podprsníkovej ryhe, lebo to sa veľmi ťažko hojí. Tzn. mám rez len okolo dvorca a potom zvislý rez.
Bolesť sa dala v pohode vydržať akurát som pociťvala také ťahanie v tých ranách a sem tam to štipkalo ale dalo sa to v pohode zvládnuť aj s tými liekmi proti bolesti. Niekedy som si ich dala inokedy to nebolo potrebné.
Doma som bola 4 týžde a 8 týždňov som nosila špeciálnu podprsenku.
Bola som operovaná v Nitre v súkromnej klinike Avelane u dr. Mládeka. Stálo ma to 2 000€. Sama som si na to našetrila, lebo som bola aj v štátnej nemocnici a tí mi hneď povedali že mi to poisťovňa nepreplatí, že to by som ich musela mať až na kolenách. :D Tak som sa na nich vyprdla a išla som do súkromnej.
Teraz som po operácii 10 mesiacov a cítim sa skvelo. Obliekam si všetko čo som predtým nemohla, ľudia sa už na mna nekukajú ako volakedy, chodievam na kúpaliská, v pohode si kupujem aj podprsenky. Je to oveľa lepšie lebo už ma nebolí ani krk a ani chrbtica medzi lopatkami. Ja som ich mala veľmi ťažké a teraz žiadnu záťaž nepociťujem.
Po operácii som mala dosť veľké modriny ale všetko mi to pekne odpuchlo zmizlo.
Pred 2 týždňami som bola na sone prsníkovej, lebo do 1 roka po operácii treba ísť a dokonca mi doktorka povedala že budem bez problémov kojiť.
Som rada, že som sa na to dala, a keby sa ma niekto opýtal, či by som na to išla, povedala by som určite. Tak ak máte nejaké otázky kľudne sa pýtajte. pa pa pa pa
Ahojte, mam sa dobre. Rany sa pekne hoja, cast stehov uz mam vybratu, zvysne by mi mal vytiahnut o tyzden,takze sa hojime :-).
Je to ozaj super pocit, kazdy den mam z nich radost,citim sa paradne, hrozne som rada,ze som sla na operaciu. Uz sa len dockat, kym budu uplne zahojena a zacnem si naplno uzivat novy dekolt,hihi :)
Drzim palce pri vybere, uz si bola aj na nejakej konzultacii?