Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zmenšenie prsníkov

Cufka

Gubka dakujem velmi pekne za info, velmi si pomohla. Zrejme vybehnem este tam a potom sa rozhodnem medzi Nitrou a BA.

Gubka

Ahoj Cufka.ja som ich dala zmenšiť tak cca o 2 čísla, čiže zo slabších E na také plnšie C. Ono sa to presne ukáže až keď mi odpuchnú a sadnú si ale už terz mám z toho skvelý pocit. Bolesti súfakt znesiteľné a veľmi rýchlo ustupujú.jediný problém je pre mňa spať na chrbte :))))) ale to musím vydržať, lebo som bola zvyknutá spať schúlená na boku:))).V Nitre som platila komplet celú sumu 2420€. Cena za samotnú operáciu je 1500€, potom je tam zarátaná anestézia, pobyt v nemocnici a pooperačná starostlivosť a 60€ je cena kompresnej podprsenky. Ako zálohu som do troch dní od určenia termínu zaplatila 400€ a zvyšok, teda 2020€ som doplatila priamo tam v deň operácie.dúfam, že som pomohla . Pa pa

Cufka

Gubka, ked sa mozem spytat, kolko si platila v tej Nitre? A z akej velkosti si si davala zmensit na aku? Ak nechces nemusis odpisovat. dakujem.

Kostička

Ahoj Gubka!!!Tak Ti srdečne gratulujem, si kočka, všetko si zvládla a ako píšeš, aj bolesti sa dajú zniesť.Som znovu povzbudená, ďakujem, že si sa ozvala! Teraz pekne oddychuj a dúfam, ešte sa nám ozveš. Drž sa!

gina333

Ahoj Gubka,tak to je úžasné! Ty si to skvele zvládla,keď si už doma takto v pohodičke.
Spokojnučká, vytešená.
Teraz už len oddychovať a regenerovať,však? Dúfam,že nám ešte o sebe niečo napíšeš.
Tak pa,teším sa s tebou.

Gubka

Ahojte dievčatá. Takže už mam po operácii, včera marezali, dnes som už doma. Všetko prebehlo super, bolesti sa dajú vydržať celkom dobre, pár hodin po opke som chodila. Teraz sa doma regenerujem, v stredu idem na kontrolu, tak som zvedava. Moc som si to ešte nevidela,ale s tým čo som zahliadla som bola veeeľmi spokojná.všetkym vám veľmi pkne ďakujem zapovzbudivé slová a za držanie palcov, moc mi to pomohlo.Kostička veľkosť si môžeš samozrejme navrhnúť sama a lekár ti povie svoj názor, či je to vhodné alebo sám navrhne veľkosť podľa tavby tela,lebo každá sme iná. Som fakt rada, že to mám za sebou. Všetkým vám silno držím palce a tie ktoré váhajú, tak len smelo do toho baby, dá sa to vydržať. .Ja som bola v Avelane klinik v Nitreaneviem si vynachváliť, personál super, prostredie a služby skvelé a samozrejme dr. Kováč má zlaté ruky. Takže sa držte, veľa odvahy a všetko dobré. Zatiaľ sa majte, určite sa vám ešte ozvem ako pokračuje rekonvalescencia. Pa pa.

Cufka

Kabel, 2600 E....zrejme preto ze ako povedal doktor "mam to velmi nadrozmerne" a maju to vraj klasifikovat ako giganto :o)