Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
Ahoj Cufka,
ako sa maš? Za chvilu to budu 2 mesiace čo si po OP, ako si na tom (chrasty v spoji T)?
Prosim Ťa kedy si začinala s repikovanim? Až po vybrani všetkych štichov či pred?
Ďakujem moc za info.
;)
prosim vas,kde a z kolko ste kupili silik. pasky na jazvy? mne to pride drahe, v lekarni na mna vyvalila 22 eur, skoro ma piclo. nie je nieco lacnejsie?
Babulky,chcem sa ooytarvtie prvé tytdne no ja už som 3tyzdne po,čo ste si dávali na raný?mne povedal doktor len detský olejcek,a dávam si repik ,kedy sa more začať s maatuckami atd...davate si niektorá aj biolampu?neviete od kedy sa môže dávať,diiik
Ahojte dievčatá...
Stále to tu sledujem s tešim sa ako nás pribúda.Ja som už 6 mesiacov po opke,všetko je perfiš, som fakt spokojná, žiadne väčšie ťažkosti alebo problémy som nemala, jazvy už krásne blednú, prsia sú úžasné a hlavne takmer navlas rovnaké, toho som sa najviac obávala, či sa moju asimetriu podarí vyrovnať a podarilo sa. Takže si to už teraz len užívam.
Babulky držte sa a hlavne majte trpezlivosť, všetko bude OK :)))
Ja osobne v ruke:)
Ahojte,
prosím Vás ako ste si prali podprsenku? Môže byť pračka aj prášok či v ruke?
Ďakujem.
;)
Ahoj,no ja som bola tiež v interklinik,dnes idem z kontroly,všetko ok zatiaľ uz mi dal dole tie pasky,no uz mi odpuchol ale mam ho máličko vacdi ale je ešte opuchnuty tak sa to asi vyrovna,tak daj vedieť ako si dopadla,ahoj
Mna operovali v interklinik v BA, ale inak bola som v celku spokojna.
Baby, som 6 tyzdnov po opke, nemala som ziadne problemy a az teraz sa mi okolie jaziev zacervenalo a z bradaviek ako keby mi vytekala taka zlta tekutina- samozrejme leb mlicko, svrbia ma, neviem co mam robit, co mam robit? K doktorovi idem vo stvrtok, zatial bde dufam v silu repiku :-(
No to je haluz,mne dovolil sa sprchovat na piaty deň a kde ti to robili???no ja mam jedine pasky na jazve a bradavke ale inak na piaty deň všetko dole,ďakujem, sa mi zda že každý doktor inak...
Mimi, robili mi to iste co tebe, a dva tyzdne som vobec ani svoje prsia nevidela, uvidela som ich az po 2 tyzdnoch ked mi lekar dovolil kupat ich vodou a davat si repik, dovtedy som nerobila nic, teraz vlastne ani nic nerobim, vsetko sa mi hoji, chrasty uz nemam, mam len jazvy ale nedavam si na to nic. Doktor povedal, ze si to mam niecim mastit, tak sem tam pozzivam kalciovu mast, ale teraz ma nejako zacali posledne dva dni svebiet, tak ich nechcem nicim drazdit.