Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zmenšenie prsníkov

Nikolakol

Mimi, ja som 6 tyzdnov po opke a az teraz vidim, ze pravy prsnik mam vacsi ... Doteraz som si to nevsimla, dokonca teraz sa mi zdaju byt vacsie ako na zaciatku. Vtedy sa mi zdali byt take malicke, ze som "plakala" ze nemam ziadne, a teraz ich vidim zase az moc velke :-D ale mam male C :-) som spokojna, a aj ked jeden mam vacsi, no co uz, vzdy to je lepsie ako to co som mala predtym! :-)

mimi7

Ahojte.mozem sa opýtať ja som tyzden po opke,robili mi redukciu a mastopexiu,len mam jeden lavy prsnik trošku väčší,doktor hovoril že opuchnuty,stalo sa to niektorej?bojím da aby mi tak neostal,inak všetko dobre aj bolesti uz mi skoncili.vdaka za odpoveď.

michelle1993

ja som bila včera na kontrole, stehy sú vstrebateľné, no jeden mi vytiahli von a pár ich možno ešte pôjde,.. na jednej strane mám stále väčšie modriny, aj trochu bolia, dnes som si dávala ľad a natieram sa liotononom 100 000,..

už nech je to vyliečené :D

michelle1993

no uz som po operacii, v pondelok to zrobili a vcera ma pustili domov,.. vyzera to vselijako, vcera som sa sprchovala a trosku mi prislo zlez tych jaziev a modrin :D ale preckam ten cas, lebo konecne sa budem moct sebavedomejsie prechadzat po ulici:))

Cufka

Ahojte kocky....tak som bola na kozmetike a moja kozmeticka mi dala liecbu: biolampa-farebna terapia, homeopaticky sprej, kolagenove serum a kolagenovy krem....po tyzdni sa mi to konecne hoji....doktor dnes skoro odpadol a vraj mam pokracovat v samoliecbe. Takze Kosticka nemali s tym skusenosti a 5 tyzdnov ma liecili stylom pokus-omyl....smutne ale co uz....uz to len musim dotiahnut do konca a dufam ze to bude skoro. Priebezne sa ozvem...

Kostička

Ahojte, som takmer tri mesiace po opke a môžem povedať, že konečne som celkom zahojená. Po vybratí posledného stehu sa mi všetko krásne zrástlo, používam silikonove náplaste Siltape (s prestávkou od mesiaca po opke ).
Cufka, držím palce, aby si sa rýchlo zahojila. Veď lekári by mali mať skúsenosti a mali by ti poradiť...
Každý organizmus reaguje rôzne...
Tak sa drž! Papa