Obsesia-Kompulz, tentoraz ide o jedlo :(

Príspevok v téme: Obsesia-Kompulz, tentoraz ide o jedlo :(
cirrus

Ahojte, pred dvomi rokmi som trpela tým, že som mala vtieravé myšlienky, že keď nebudem sama dýchať, umriem. Takže som každý nádych a vydych robila ako keď niekto dvíha a skladá ruku. Najhoršie to bolo pred spaním. Veď viete. V spánku nieste v bdelom stave a rukami..hýbať nemôžete kedy chcete. Lieky, lekári mi nepomohli. Až keď mi Kamarát povedal, že je to blbosť. V ten deň som tie vtieravé myšlienky sa snažila vytlačiť inými. Zvládla som to.

Lenže oná úzkosť a hnusné prevládajúce a ovládajúce myšlienky prišli v inej forme. Som sčítaná v oblasti vitality, zdravého jedla. Necítim hlad. Záchvaty prejedania a následne výčitky, chuť umrieť. Vstanem, myslím na prejedenie tým najškodlivekším-sladkosti, bagety, koláče, cukrovinky. Nedokážem sa zastaviť keď začnem. Aj keď si poviem, dnes jem zdravo..tá myšlienka príde, odignorujem..vŕta sa, nedá zaspať, ovládne, pohltí môj rozum a ja ako robot to musím spraviť. Uvoľnenie keď jem a zároveň hnev, odpor k tomu čo robím len zvyšujú náboj tej myšlienky a opäť chce aby som jedla..je jedno čo..
Už som.minula veľa peňazí..prázdna chladnička nezaberie..
Pribrala som 14 kíl, obmadzuje má to v učení, škole, vzťahy..
Lieky, psychiatria, lekári..nikto nepomohol. Zas na to ostávam sama.
A mňa jediné čo napadá sa zavrieť do miestnosti, nechať príbuzným kľúč..rodine. Zamedziť tomu aby som posluchla tie hlasy. Je to na zblaznenie lebo viem byť v tom nutkavom stave veľmi agresívna..
Takže..

belarus

spachaj trestny cin, zavru ta do vazenia a tam budes mat jedlo na pridel. :D ako fakt, mam ten isty problem jak ty a toto jedine si viem predstavit ako riesenie, lebo ja naozaj nemam sebaovladanie. a najviac mi na to vplyva stres a zle vztahy s ludmi.

cirrus

Kníh mám prečítaných ojooj..o duchovne, myšlienkach, pozitívnom myslení, afirmáciach, láske k sebe, od osha, žiadne stretnutie nie je náhodné. Ale paradoxom je, že práve v tom období, rozšírenia pohľadu sa ocitavam na tomto mieste v tomto stave. Viem, že nič nie je náhodne a že každý.problém má riešenie.. Lieky, alternatívne lieky, homeopatiká, bylinky, aj modlenie bolo..som za radikálne riešenie. Nechcem oblbovaky.

Chce to prax, nasatých info mám dosť..
Zážitok z knihy je chvíľkový.

kop

Mne velmi pomohlo aj to, ze som sa modlil za uzdravenie v nasej bazilike. Tebe uz asi fakt zostava len viera...
Resp. skusit nieco alternativne.

Bjork

Zas na to zostavas sama...Mozes to zobrat ako vyzvu. :)
Skus knizku Louise L. Hay - Miluj svoj zivot, dava odpovede a pomaha, dava silu a vieru, ze kazdy jeden z nas je skvely, ze sme strojcami svojho stastia svojimi vlastnymi myslienkami. Sme vlastne to, co si myslime. Chce to silnu volu. Drzim palce.
Da sa stiahnut aj z netu :)