Opuchnutý a boľavý prst na nohe

Príspevok v téme: Opuchnutý a boľavý prst na nohe
Lucinka9848

Ahojte, potrebovala poradiť. Asi pred týždňom som nejako zle stúpila a zvláštne sa mi ohol prst pri malíčku, zabolelo ma to a ďalej som to neriešila. Potom na ďalší deň som si všimla, že prst na nohe je opuchnutý, začervenaný a boľavý na jednom mieste a pohyb do pravej strany ma bolí. Tak som si na to dávala octanovú masť ale nejako to nefunguje. A prst je stále taký istý. Môže byť zlomený? Čo si naň mám dať? Vďaka

moon777

Dobrý deň, dnes mi na palec na nohe spadol veľký kus zmrazeného mäsa, ten palec aj s nechtom hrozne bolí a pod nechtom a okolo nechta je fialovomodrý. Bojím sa, že bude ďalej modrieť. U lekára som zatiaľ nebola, natieram si to Fastum gelom. Prosím, poraďte mi. Ďakujem.

Majta

Ked som mala nejaky opuch po uraze, tak som uzivala wobenzym a rychlejsie mi to odpuchlo. Ak boli stale a nic neucinkuje, bez k lekarovi.

Maxicek

Aj ja mám niečo podobne , stalo sa mi to asi pred 4 hodinami a nemôžem vôbec stupiť na chodidlo a ani pohnúť všetkými prstami okrem palca , ten vedľa palca nie je síce fialový , ale je riadne opuchnuty , červený a dokonca aj kriví , no neviem či je to zlomené alebo čo ....

Boa

Mne sa stalo že som ho mala narazený a išla som do nemocnice a veľmi ma to bolelo a mala som ho iba narazený ale doktor má nechal doma 1 týždeň a natierala som si ho octanovou masťou a za ten týždeň sa mi vyliečil,ale keď je opuchnutý tak je asi zlomený,ja by som išla ku doktorovi,prajem pekný deň.

Michal:

Ahojte včera som si s kamarátom kopal na ihrisku A omylom my kopol do palca na nohe dnes my to opuchlo keď chodim boli to ale keď to chytim alebo zmačknem neboli to prst ešte nemám fialový alebo modrý stále normal neviem či je narazeny alebo zlomený

bababoe

a.vies nim hybat tak nie je zlomeny.ja mam jewden a neda sa ohnut malicek nesla som nikde vtedy.a keby bol zlomeny tak co s nim?

bababoe

a.vies nim hybat tak nie je zlomeny.ja mam jewden a neda sa ohnut malicek nesla som nikde vtedy.a keby bol zlomeny tak co s nim?

Lucinka9848

Ahojte, ďakujem za Vaše rady a komenty,... a octanovu masť používam tak dlho ako mam opuchnutý prst,.. hmm nezda sa mi žeby nejak odpuchol a stale je červený na danom mieste. A áno viem chodiť. Ale tak by to mohlo už odpuchnúť.
K doktorovi sa mi velmi nechce, ale asi keď to neustúpi tak budem musieť.