Dobrý deň, pred rokom mi operovali koleno meniskus, skrížený väz... Na PN som bola vyše tri mesiace, noha bola po tak dlhom čase nehybne v ortéze v strašne ochabnutom stave.. Odvtedy však aj šoférujem aj bicyklujem.. Ale stane sa mi, že ma neuveriteľne začne to koleno bolieť až do bedrového klbu a celá noha ma potom dosť silne bolí.. Myslíte, že je to normálne? Či mám zájsť k lekárovi? Ďakujem...
Bolesť rok po operácii kolena
Dobry den, som 10 tyzdnov po operácií kolena. Presnejsie, mala som tibiu prasknutu z boku a vrazenu do kolenneho klbu. Pri operácií mi to spevnili skrutkami. Uz 4. tyzden sa snazim cvicit a rehabilitovať. Problem je v tom, ze z vnutornej strany kolena ako mam vlozene spominane skrutky ma bolí koza pod ktorou ich mam. Pri ohybe kolena mi mierne skrutky vystupia a boli to aj cez tepláky. Je to bezny stav? Potrebuje koza viac casu aby sa v danom mieste natiahla alebo si len zvykla ze medzi kosťou a kozou je nieco co tam byt nema? Dakujem za odpoveď.
tu je dobrá akupunktúra
Dobrý deň, určite by som zašla k lekárovi. V každom prípade, pretože nikdy neviete, čo sa môže prihodiť. Môžem vám odporučiť čo pomohlo mne, ja som pred aj po operácií nohy jedla wobenzym. Teraz to chirurg dokonca odporučil mojej tete, tiež operácia kolena.. perfektne všetko odpuchlo a sme bez problémov. viem, že tieto enzými jedia aj športovci, popýtajte sa v lekárni ej to dobrá vec a bez predpisu.