Ahojte vsetci chcela by som vediet ako bojujete proti nadmernej chuti na sladke?? :-) Stravujem sa celkom zdravo ale ked ma chyti zachvat na sladke tak to neviem ovladat a zachvilu mam v sebe tablicku cokolady a je mi jedno kolko je hodin :-D
Jem vela ovocia, namiesto cukru vsade pouzivam agavovy sirup ale aj tak ma aspon raz za tyzden chyti neovladatelna chut na sladke. Ako sa s tym da bojovat??? Dakujem za kazdu cennu radu ;-)
Ako sa zbavit zavislosti na sladkostiach?
Renatab : Ano nemam este postavu aku by som chcela,stale na nej pracujem samozrejme,aj na vysledku co sa tyka visceralnych tukov :) Ak vies co to je ... Pri mojej vahe a problemoch to neni zalezitost 2 , 6 mesiacov :) ..Kazdy sa zdokanluje podla svojho tempa,kazdy sme iny,aj nase telo.. Niekto schudne 2 kilo za tyzden a niekto 2 kilo za 6 mesiacov ;) O vahu tu nejde,ja pracujem na svojich vysledkoch co sa tyka visceralneho tuku, tuku, vody a svalov ...u kazdeho je to individualne ... a to,ze som vyzivovy poradca neznamena,ze musim mat po tyzdni TIP TOP postavu :)) ..a chcela som tym povedat napr to,ze od zaciatku papnia produktov nemma chute na sladke a ,ze som dala zatial 2 konfekcne velkosti z nohavic dolu ;) po pol roku je to u mna super,samozrejme,ze s ami vela veci zlepsilo,ale o tom potom... :)
2Baska4
dakujeme za vasu reklamu ale radsej si dam cokoladu ako cely zivot zit na nejakych kokteiloch :-) Takychto "vyzivovych poradcov" je len v BA mrte ale kompetentny vyzivovy poradca je ten kt.sa zaobera racionalnou vyzivou a nie preferuje kokteily herbalife :-D )))
2Baska 4 : nic v zlom , neuraz sa ale pozrela som si ta na fb a vobec nie si chuda tak aka ty si vyzivova poradkyňa?
Znie to divne no ...
a jasne ze ty si nieco schudla ked si z takej vysokej vahy isla ale pritom si stale dost pri sebe
Ahojte,musim reagovat :) Vlastna skusenost !! (taky moj pribeh)
Pred cca pol rokom som mala podobny problem,kazdy den som rano,doobedu,cez obed,pooobede proste furt jedla sladke,obcas slane blbosti,ci uz kolace,keksiky,cukriky,cokolady a nutellu :D (asi poznaate vacsina) ..V isty den som nahodne odpovedala na pokeci neakej babe na prieskum,par otazok,len tak,nudila som sa,mala som cas,ta baba ma na konci pozvala na premeranie na specialnom prstroji(mozno to poznate niektore),v tej dobe ma moje vysledky aj zaujimali zo zvedavosti cisto (ved pristroj mi zisti : mnozstvo tuku, svalovej hmoty, mineralizaciu kosti, lymfaticky system, vek organov,atd) ,ak sme sa dohodli s tou babou na termine..Ked ma premerala,ostala som zhrozena z mojih vysledkov, nikdy som nebola velmi tucna,no an najstihlejsia nie (som nazoru,ze zenu treba mat za co chytit ;) ) ,ale ked som videla vysledky,poradila mi par produktov ktore mi pomozu nielen pritom(ze nebduem mAT CHUTE NA SLADKE),ALE AJ SCHUDNEm a este sa mi upravia aj vysledky.. Dala som sa na to,pretoze dovtedy som vyskuslaa rozne tablety a somariny .. NELUTUJEM,ze som to vyskusala,pretoze od vtedy co mi ta bab vsetko vysvetlila ,poradila atd,som prestala jest sladke,chute mi zmizli a aj som isla dole z nohavic c 42 na 38 :)) ....V dnesnej dobe uz jie som len klient ktory papa produkty zdravej vyzivy,ale aj vyzivovy poradca :) Pracujem s tym,pretoze to nie su somariny,ale fakt to pomaha a upravia sa vysledky atd... Produkty papa aj sestra a aj moj priatel :) A tiez nelutuju ... Ale ak niektora chcete mozte mi napisat a poradim Vam,dohodneme sa atd :) .. barbora.cirbusovaa@zoznam.sk
Alverde70
Ďakujem :-)
a čo sa týka chrómu, áno skúšala som aj ten a vôbec nezaberal...
Tiez som papala kdejake bananiky v cokolade,cokoladove, kokosove, deli a rozne "speciality"
az nakoniec som s tym jeden cas uplne sekla zo dna na den
teraz uz neslintam a som od toho nezavisla
NELLYY
ziadny chrom!!! to ti aj tak nepomoze :-)))
No a ked si taka milovnicka nutely tak si ju skus urobit doma jej nahradu v zdravej verzii :-))
Takze: 1 zrele avokado, 1 zrely banan ale nie uplne cierny rozmixjes, pridas kakao, lyzicku kokosoveho oleja a je to, ze uplnaaa mnamka! No a ja si tam nasypem este par orieskov :)))
Tiež mám veľmi rád sladkosti a bojujem proti tomu jednoducho. Nekupujeme ich (tak isto rôzne sladené nápoje, slané keksíky chipsy a pod.) a hlavne nedržíme doma. Teda je minimálna šanca sa k nim dostať. A kde nič nie je ani, čert neberie ... Je to trochu nepraktické, lebo keď príde nečakaná návšteva, nie je čo dať na stôl a vyzeráme, ako keby sme jesť čo nemali.
nelyy
vyskúšaj chróm.