cokoladka, toto milujem.
Ty si myslis, ze ta lekarka je stastim bez seba, ze sa moze ponizovat pre 1 euro ?! Boze.
cokoladka, anonymita je fasa. Ale tebe verim, ze si o podpriemernych vykonoch povedala svojim lekarom.
Vies, kto najzretelnejsie s plnym vedomim podakuje, ked pre neho nieco lekar urobi? Clovek, co zil v zahranici.
Citala si vobec tie taxy? Skus znova.
Milujem reci, prezeniem, ze doktor ma spavat pod mostom. Mas pravdu, kazdy je blb, ktory sa nevys..l na rodicov, svoju rodinu a robi to tu.
Tu ta nasie.a este aj ministerka, ked uverejnuje bludy o "priemernych platoch". Bludy. Nik lekarovi neda viac nez je zakonom stanovene (vystrajkovane), spolahni sa (atestovany 1690 hrubeho)a smytec. Ziadny lekar v nemocnici nema ministerkin "priemer". Lekar pocuva bludy, masaz verejnej mienky - je zamera presne na takych, ako si ty.
Komu to prospeje? Tebe? Co z toho mas, ze ti ministerka nase.u doktora? On sa vys..ie na teba. Urobi minimum, len aby no nenatahoval nejaky Urad. Komu to prospeje? Poistovni (vlastne: správovi zdravotnej dane). Lekar na teba nemina peniaze, bude lepsi zisk. Gratulujem. Mate, co ste chceli.
O lekarne sa budete potkynat a k lekarovi sa vnucovat a doprosovat. Pracuj ty tak, ze ani nevies, ci to nebude zadarmo (alebo do straty), co najviac, maj par minut, niekdy sekund, na jedneho, rob sucasne minimalne 2-3 veci, vysvetluj laikom zlozite veci, vyzadujuce znalosti, ktore nemaju, dosledne, s usmevom ich vyzyvaj k dalsim otazkam.
S vedomim, ze mozno prave tento ta bude hned za dverami vyhlasovat za blba. Cim menej o veci vie, tym lahsie bude mudry jak radio. Som zvedava, ako sa budes rozdavat.
Potom si precitaj dristy o liekoch a prirode a pochopis, ze komunikacia je strata casu.
Aj toto je strata casu, vobec si nemyslim, ze ti svitne. Taka moja vedoma hlupost, mozno relax, je piatok poobede, ukazuje sa pekny vikend. Cokoladka, vela zdravia.