Mám taký zvláštny problém, že pôsobi to až smiešne a smejem sa aj teraz keď to píšem :D
Ide oto, že penisy mužov, veď koho iného sú pre mňa veľmi smiešne a keď som niekde vonku v obchode, na pošte, na úrade, v čakárni u lekára a sú tam aj nejaký muži tak začnem rozmyšľať ako vyzerá ich penis, či daný muž má oblečené slipy, trenky, boxerky. Ako je tam ten ich verzaig poskladaný a či sa ráno ten muž sprchoval alebo nie. Proste také nechutné myešlienky mi chodia hlavou same od seba. Je to normalne? Som len ja taká alebo ešte niekto podobní tu je s takouto uchylkou? Je mi na smiech aj penis mojho frajera, vzdy sa z neho musim začať smiať keď ho vidim s spodnom prádle alebo naheho. Také myšlienku mi napadajú v posledny mesiac a neviem ako prestať sa tým zaoberať. Pracujem ako predavačka v jednom obchode a aj keď prídu zakaznici/muzi/ tak zase rozmyšlam nad ich ...:D
Ešte taká otázka na vás mužov, nezavadzia vám ten penis a semenníky keď chodíte, sedíte, beháte, ležite? Pytam sa lebo chcela by som vedieť ako sa cití taký muž. Mne by to asi zavadzialo. Tak ako zene s velkymi prsami vadia velké prsia.
Prosím vyjadrite sa k tomu lebo neplanujem to riešit so nejakým psychologom ci psychiatrom. Znesiem akekolvek nazory. Ďakujem :)
Textová Inzercia

Doprajte si prirodzenú kompozíciu všetkých aktívnych látok v ich prirodzenej synergii.