Mám taký zvláštny problém, že pôsobi to až smiešne a smejem sa aj teraz keď to píšem :D
Ide oto, že penisy mužov, veď koho iného sú pre mňa veľmi smiešne a keď som niekde vonku v obchode, na pošte, na úrade, v čakárni u lekára a sú tam aj nejaký muži tak začnem rozmyšľať ako vyzerá ich penis, či daný muž má oblečené slipy, trenky, boxerky. Ako je tam ten ich verzaig poskladaný a či sa ráno ten muž sprchoval alebo nie. Proste také nechutné myešlienky mi chodia hlavou same od seba. Je to normalne? Som len ja taká alebo ešte niekto podobní tu je s takouto uchylkou? Je mi na smiech aj penis mojho frajera, vzdy sa z neho musim začať smiať keď ho vidim s spodnom prádle alebo naheho. Také myšlienku mi napadajú v posledny mesiac a neviem ako prestať sa tým zaoberať. Pracujem ako predavačka v jednom obchode a aj keď prídu zakaznici/muzi/ tak zase rozmyšlam nad ich ...:D
Ešte taká otázka na vás mužov, nezavadzia vám ten penis a semenníky keď chodíte, sedíte, beháte, ležite? Pytam sa lebo chcela by som vedieť ako sa cití taký muž. Mne by to asi zavadzialo. Tak ako zene s velkymi prsami vadia velké prsia.
Prosím vyjadrite sa k tomu lebo neplanujem to riešit so nejakým psychologom ci psychiatrom. Znesiem akekolvek nazory. Ďakujem :)
Som uchylná?
razdvatri a nestastnik trepu somariny, ale mne sa naozaj stalo, ze ked som bol maly, tak som isiel na panskom bicykli s rurou a nedociahol som na sedadlo, tak som iba stal na pedaloch a tak slapal a som isiel po hrboloch a smykli sa mi nohy z tych pedalov a ta tyc mi doudierala vajcia az do krvi (ale to by bolelo aj babu) a este sa mi stalo, ze som isiel naostro iba v rifliach a ked som si po WC zapinal zips, tak som si do neho priskripol vtaka, ale inak to nezavadzia, si clovek zvykne. Podla mna je obrovska vyhoda, ze mozeme curat postojacky a nezacurame si pol vtaka tako ako vy baby svoju susku a toaletnym si ten moc iba rozotriete a potom vam to tam vsetko riadne smrdi a mate zlte gatky...
A ja som si raz tak isiel po ulici a zrazu som si ho pristupil.
mne sa raz na bicykly zaplietol do retiazky a som sposobil dopravnu nehodu
Nie si úchylna aj mi chlapi rozmýšlame o ženských prsiach aj aké to máte tam dole. Ja si myslím, že každý rozmýšla niekto menej iný viac len o tom nehovorí. Som v práci v mužskom kolektíve a tam dosť často chlapy hovoria o ženách.
A či nám to nezavadzia občas, hlavne keď máme tesné prádlo alebo na kupalisku /nesmieme pozerať moc na pekné baby "katastrofa" /,a gulky tie sú v pohode no v lete keď sa potíme tak sa lepia nič príjemne no ale čo máme robiť keď to máme.
A ten pre koho je to úchylné nech o tom nehovorí alebo klame a má svoje túžby
:DDD neboj nic aj my chlapi dakedy rozmyslame ci mate medzi nohami mäsity hambač abo dieru jak od odkvapovej rury :D abo len taky priezor jak klucova dierka... a k tvojej otazke :D je to pohode ale najblbsie to je ked sa nam postavi v MHD :D tlaci to o rifle a clovek je potom nervozny zakryva to rukami :D atp
Aspon rozmyslas prirodzene:-)
daj sa preoperovat na muza a dozvies sa
Fuj, ze sa nehanbis, mali by ta zavriet!