Ekzem na tvari

Príspevok v téme: Ekzem na tvari
sunnysweetie

ahojte..pred 3dnami sa mi pod okom, na cele a na lavom lici vyhodilo nieco, co je cervene a svrbi ma to :(((
dnes som bola u koznej a ona povedala,ze je to od silneho slnka..
ale mne a mamine sa to akosi nezda!!!
ved nikdy som nic predtym take nemala..
nemate s tym niekto skusenosti???
dala mi vodicku a krem na "ocny"ekzem..

PICNIK

Výmena kože trvává v priemere 30dní podľa jej hrúbky.
Excelentné výsledky sa dosahujú pri odľahčení trávenia:
1.:pri užívaní ľanového oleja na lačno (min. 20 min. pred jedlom)
jednu polievkovú lyžic.
2.: strava nastavená podľa krvnej skupiny (konzumácia vysoko stráviteľných potravín vhodných pre krvnú skupinu aspoň v objeme 80-90% prospešnej potravy)
3.:6 týždňov piť na lačno 1,5l vlažnej prefiltrovanej vody cez aktívny uhlík BRITA ( rýchlejšia obmena krvi).
4: nepiť min. 20 min. pred jedlom a 45 min. po jedle, dodržiavať pitný režim v dennom objeme 90% čistá voda.
5: dodržiavať 2-3 hodinové prestávky medzi jedlami (podľa skonzumovaného množstva jedla).

UVEDENÝ REŽIM SI VYŽADUJE PEVNÚ VÔĽU A DISCIPLÍNU

rb1510

Známy mal taktiež ekzém na tvári a pomohli až farmaceutiká. Šiel do lekárne a keď videl tie ceny, radšej odišiel a povedal, že si to radšej objedná z internetu. Našiel výhodné miesto, kde dostať čo potrebujete. -odkaz odstránený- Dúfam som pomohol :)

RNG

Nuz ja som osobne pouzil silny tekuty vitamin B-12, kde v kazdom 1 ml je 5000 MCG=5 miligramov vitaminu B-12. problem bol to zmiesat lebo sa mi to oddelovalo. Musel som do toho zamiesat aj krem, co mi to emulzifikoval.
Druhy krat radsej skusim rozdrvit na prach v mlynceku na kavu male tabletky/lozenges pod jazyk co obsahuju 5 mg (5000 mikrogramov) tohoto vitaminu.

RNG

Skupina svajciarskych studentov vyskusala na mnohe kozne problemy zmes avokadoveho oleja (100 gramov) a vitaminu B-12(50-100 mg cyanocobalamine) Bolo to na mnohe tie problemy vyborne ucinkujuce, zialbohu o prirodne prosukty farmacia nema zaujem.
Ale namiesat doma si to moze ktokolvek.

Modro

Ja mám atopický ekzém už od malička. Každý rok mám obdobia keď sa mi objaví ekzém a musím ho liečiť. Neviem čo to spúšťa. Vždy som ho liečila pomocou krémov, v ktorých boli samozrejme kortikoidy. Posledných pár rokov to bolo lepšie ale koncom minulého roka sa mi začal tvoriť agresívnejšie. Najprv som ho liečila znova len kortikoidmi ale začal sa mi vždy vracať a nikdy ho to úplne nevyliečilo.
Keď som bola menšia ( mám 16 ) som sa nezaoberala tým či to má alebo nemá aj nejaké iné vedľajšie škodlivé účinky. Teraz však už viem o tom že to naozaj je len taký hnus v obale akože pomoci :D ako všetky lieky.
Snažím sa ho liečiť prírodne avšak nemám v tom veľké skúsenosti preto to zatiaľ neprináša až také veľké výsledky, preto ak máte nejaké rady veľmi by ste mi nimi pomohli :).Avšak verím tomu že mi príroda naozaj pomôže, skúste napríklad propolisový krém ten mi veľmi pomohol ako aj ľanový olej.