Caute som s priatelom uz vyse roka a v poslednom case sa nedokazem vynadivat ako sa sprava...on ma 26 ja 24. Nie je romantik este som sa s takym chlapom nestretla.. Viem ze ma miluje stara sa o mna ale mam pocit nuekedy ze je to iba moj kamarat... On sam mi povedal ze to nevie...ze taky nie je a ked sa hadame tak ma posle aj do pi.e..ked sme stastni tak neviem to vysvetlit proste mily dobry ale nijak ma neprekvapi nezavola vzdy mu musim ja napisat prva...fakt neviem co si mam o tom mysliet..nevie ako sa ma spravat ku mne..ze predtym mal dve ku.vy ktore ho podvadzali a tak sa k nim aj choval...ale ja som neskutocne mila a dobra milujem ho nemam dovod ho podvadzat tak preco sa tak chova? Ako to mam zmenit? On obcas spravi nieco romanticke lenze kym mu nepoviem ze to bolo romanticke on o tom ani nevie...nikdy nevidel romanticky film ze romantici su podla neho buzici ze si mysli ze ho nebudem chciet a budem ho brat ako kamosa...nechapem jeho zmyslanie....
Moj priatel nie je romantik a nevie ako sa ma spravat k priatelke
A co konkretne vadi? Zda sa byt uplne v poriadku. Skus si uvedomit ze to co vidis v (romantickych) filmoch proste nie je pravda, nie je to realita... Chlapi co sa tak spravaju existuju nanajvys len preto ze to z tych filmov obkukali a proste hraju divadlo...
Mimochodom scenare k romantickym filmom pisu takmer vzdy zenske autorky, takze hadam ti to uz docvaklo...
betka, prečítaj si o schizoidnej poruche.
Nevieš ako sa choval v predchádzajúcich vzťahoch?
winki len aby ho to potom neznudilo a nenasiel si niekoho kto to nepozaduje.
Neviem, ale podľa mňa je tam iný a hlbší problém a nie toto.
Ale ok, neviem prečo ti tak vadí, že urobí niečo a on ani nevie, že to bolo romantické. A čo? Hlavne, že to ty bereš za romantické. A možno skús nevyčítať a nevyhadzovať na oči, skús byť viac samostatná a menej dostupná. Aby chalan mal dôvod bojovať a robiť "romantické" veci.
tiez na tom nevidim nic divne, niektori chalani taki nie su, resp. uz z takych veci vytriezveli
Vyzera ako normalny chlapik :D nie je nic horsie ako slepice lipnuce na romantickych filmoch o predstavach ze zivot funguje tak ako v romantickom filme.
A dobre ze to nepozera, su to kraviny.