Partner na urovni - skúsenosti ?

Maruška

Platbu môžeš zrušiť do 14 dní- je to napísané v podmienkach.. zaplatíš a oni Ti peniaze vrátia na účet. Napíšeš, že zoznamka nesplňa Tvoje očakávania.
Mám to zo skúsenosti.
Na stránke sú tie isté osoby (a nie sú ani na úrovni) ako aj na inej zoznamke.. takže zbytočné je hľadať a zaplatiť, keď na pokeci alebo na spolu.sk je to zadarmo a možno je aj väčší výber.

neplatit

ja by som osobne takymto nedal ani cent precoe musim za peniaze tazko robit sice zo vonku ale tu naucia cloveka si vazit koruni ked musis pracovt 12 hodin den 6 krat do tyzdna kto vonku plati za taketo sluzby nikto preco ich potom podporovat nikoho ti aj tak nenajdu len strat casu a hlavne penazi za to si mozes kupit nieco pekne na seba a hadaj kedy najdes skor partnera ked budes pekne oblecena alebo ked bude niekto od nich akoze rok sprostosti vypisovat alebo si zaplat fitko ved co je krajsie na zenach a chlapoch ako pekny zadok...

Fugas

Jednoznačne sa tam neprihlasujte, dostanete sa do komplikácie s odhlásením, majú to dobre vymyslené, aby od Vás ďalej ťahali peniaze a to dokonca automatickým strhnutím peňazí z účtu bez Vášho vedomia!!!!

To čo získate touto zoznamkou nájdete aj na FB, pokeci či badoo kde Vás aspoň neokradnú o peniaze.......

Jerry68

Pozor na VIP členstvo platené kartou. Problematické zrušenie automatického platenia služby. Pri akejkoľvek chybe pri zrušení postupujú pri vymáhaní dosť agresívne. Má niekto skúsenosti ako postupujú pri nezaplatení?

zoznamky

Okrem pokecu a facebooku, čo je realita, sú ostatné platené a neviem aké zoznamky len kravina, teda aspoň veľká väčšina z nich. Kde zaplatíte 30 eur na mesiac a ako písalo viac ľudí, sú tam stiahnuté fotky z netu a zamestnaní ľudia, čo odpisujú a riadia to, aby to vyzeralo, že to tak funguje. Teraz konkrétne myslím rôzne sexzoznamky a podobné veci. A internet na zoznámenie je celkovo už v dnešnej dobe kravina, dávnejšie ste natrafili na serióznych ľudí, teraz čoraz menej a menej.

Mi Ha Ne

partner na urovni je velmi relatívny pojem.
V com a ako na urovni. Neviem si predstaviť ze dokaže nieco utriediť taka zoznamka. pri registracii mozes napisat co len chces. zaplatiť par korún a stat sa akože na urovni? je to len reklamný ťah.
chod medzi ludí a partner si ta najde sam. staci len dávat pozor a sem tam sa usmiat na svoje okolie :)