Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Partner na urovni - skúsenosti ?

conriocht

S tými babami, že sú falošné, tak možné to je, lebo sa mi často stávalo, že niektoré baby sa najskôr tvárili aký majú veľký záujem, a keď došlo na lámanie chleba (pozvanie) tak sa odmlčali alebo jednoducho vymazali profil, príp. kecali furt nejaké nezmysly. Takže treba byť aj prezieravý. Treba si sem tam jednoduchou metódou overiť eventuálnu identitu osoby (napr. metóda fotka + google obrázky). Mnohé baby tam rovnaké fotky ako napr. aj na badoo, pokeci a pod., takže človek si takto môže overiť aj identitu. Sa mi dokonca stalo, že tam bola jedna bývalá VIP prostitútka ... nuž to len toľko k tomu "na úrovni" :) No pokiaľ ide o ženy, tak tento problém tu asi nie je, keďže chlapov je podstatne viac a nemalo by zmysel míňať peniaze na falošné profily a platených podvodníkov.

Prezyvka055

conriocht -> no neviem, moj znamy robil programatora pre takuto zoznamku a vravel aky je to odrb ze maju operatorky ktore ovladaju aj 50 profilov a a fotky co su tam zien tak kupuju :)

takze asi tolko k tomu, info zdroja.

conriocht

Nedalo mi tak trochu sa zapojiť do diskusie. Keďže väčšina príspevkov je negatívnych, tak si dovolím trochu pozitívne :) Partner na úrovni ako zoznamka funguje, v princípe ale platí, že ak je problém vo vás samých tak vám nepomôže ani online zoznamka, ani x peňazí na konte. Že sa za zoznamku platí je vlastne dobré v tom, že odrádza lúzrov a úplné socky. Jednoducho na tejto zoznamke je málo pravdepodobné, že tam natrafíte na násťročných blbečkov, ktorý sa len odbavujú a pod. Osobne som bol so zoznamkou spokojný, stretol som sa so siedmimi babami, to že z toho nakoniec nič nebolo je zase iná vec, partnerku som našiel neskôr na jednej akcii. Nevýhodou online zoznamovania je hlavne absolútna prevaha mužov nad ženami, pričom platí, že ak chcete zbaliť peknú a solídnu babu, musí sa vám to podariť hneď cca do dvoch dní, pekné baby totiž pod nátlakom veľkého množstva lúzrov po čase zdrhnú, jednoducho ich otravuje ako im všetci píšu chujoviny. Inou nevýhodou je vytvorenie akéhosi konzumného prístupu, máte pocit že ste v nejakom e-shope a vyberáte tovar (!), baby potom špekulujú, a hľadajú toho "najpravšieho" z "pravých"... čím sa vlastne dostávajú do slepej uličky. Online zoznamka je hlavne alternatívnym miestom kde sa s niekým stretnúť, avšak bez záruky vzťahu, pokiaľ neviete zbaliť babu v práci, v bare, na nejakej akcii tak proste treba prejsť sebareflexiou a niečo na sebe zmeniť (hlavne v povahe), nájsť si koníčky atď. Dobrou metódou je takto si nájsť aspoň solídnu babu (chalana), a ak to nie je práve na veľkú lásku tak prečo nebyť aspoň kamarátmi a známymi a chodiť spolu na akcie (tzv. pivot) alebo si takto nájsť partnera tým najnormálnejším spôsobom cez priateľov, každý má predsa nejakých známych a kamarátov (kamarátky). Že tu niektorí pindáte na neustále platenie svedčí len o vašej blbosti a nízkej finančnej gramotnosti, kontrola platobných podmienok je vždy to prvé čo si treba pozrieť a najlepšie je si predlžovanie platnosti členstva vypnúť hneď na začiatku. Mne to trvalo asi dve minúty ... a žiadny problém nemám. Takže asi toľko. Veľa šťastia pri hľadaní tej pravej (toho pravého).

Meursault

je to sproste zdieranie. tiez som sa tam prihlasil zo zvedavosti este ked to zacinalo ale platit som odmietol. v ziadnom pripade za taketo veci nebudem platit. a samozrejme taktiez som zistil ze ked si clovek nezaplati tak hovno z toho.
a vobec co je to za nazov partner na urovni. na akej urovni a v com akoze ??? kto urcuje to meritko, ze kto je a kto nie je na urovni ? cele je to somarina.

enjii

Aj ja sa pridavam...zaplatila som 19,90 mesacny poplatok,aby som tam nakukla co tovlastne je...kym sa neodhlasim a neprihlasim nevidim,ze mam nove sms a ked mi aj dojdu nemaju hlavu ani patu...takisto moje odchadzaju v nezmyselnom formate a ked sa odoslu ani ich uz nevidim...takze velmi rada by som odkazala tomu majstrovi,ktory to takto vymyslel,ze je to cele na PRD...velmi rychlo idem prestudovat obchodne podmienky a rusim aj taku zoznamku

Manóka

Pridávam svoje skúsenosti pre všetkých tých, ktorí uvažujú o registrácii na stránke "partneri na úrovni".
Dôvod pre ktorý som si vybral platený portál bol hlavne môj vek (49) a ten, že som dúfal že platenie odradí tých, ktorí nemajú vážny záujem, čo je aj čiastočne pravda. Samotná registrácia je trocha zdĺhavá a komplikovaná, robí sa to kvôli "matching" alebo "zhode", takže v podstate skončíte pri profiloch ktoré sa vám načítajú na začiatku, potom už jedine ak sa prihlási nejaký nový zúfalec. Po registrácii vlastne nemôžte so svojim profilom robiť nič až kým nezaplatíte. Po zaplatení môžte načítať svoje fotky a získate náhľad profilov ostatných ale len tých čo Vám vyberie počítač podľa údajov čo ste si nastavili pri registr. Užívateľské rozhranie, zjednodušene povedané prístup k jednotlivým funkciám na stránke je predpotopné, nepraktické a anti-užívateľské. Samotných registrovaných mi neprináleží hodnotiť, podľa profilov sme všetci boli perfektní :)))) no ale kto bude priznávať chyby že?
Vzájomná komunikácia je ťažkopádna, nejaký "chat room" tam neexistuje, napríklad ak ste online ale nevidíte že vám dorazila správa...
Treba dávať pozor na zmluvné podmienky totiž ak "zaspíte" tak vám automaticky predĺžia predplatené obdobie a budú vám naďalej sťahovať peniaze z účtu, vypovedanie je bezproblémové a jednoduché vlastne môžte to urobiť hneď na začiatku aj tak tam môžete do konca predplateného obdobia "fungovať". Platiť sa dá aj PayPal ale aj z účtu debetnou/kreditnou kartou. Ja som si predplatil na mesiac 28 eur (Mea Culpa, Mea Culpa) na dlhšie obdobie mesačná platba vychádza lacnejšie.
Záverom, nikoho a nič som nezískal... okrem skúsenosti, stratil som veľa času a 28 eur čo som mohol ísť radšej 3x do sauny. Jednoznačne NIKOMU NEODPORÚČAM, ak tak tak radšej nejakú zoznamku zadarmo.

Mike nex

CO MI TO JE UZ LEN ZA ZOZNAMKU, CO NEMA ANI UBOHU VLASTNU APPKU !! IBA CEZ PREHLADAC SA DA PRIPOJIT ,ALE HLAVNE CHCU 30e ! FAKT UROVEN ! VAZNE TO TAM MA "UROVEN" TAKU SKOVENSKU KKS MAM DOST. Nejaky fuckup sa tam na tom bali a pritom sluzby ubohe ,ale totalne

adka300

Ja som sa tam tiez zaregistrovala ze co to je za zoznamku,ked som zistila ze je tam poplatok tak som sa na to vykaslala.Za kazdu kravinu v tomto state clovek plati a nedala by som ani cent a preto ludia seru na nich,lebo to ide stale v raklame.Staci ist na pokec a pri troske stastia,najdes partnera.Ja som mojho nasla na pokeci a v aprili mame 5 rokov co som mu ja iniciativna napisala...kde? Na pokeci a je to zdarma,takze drzim palcek.