Muži, na čom vám u ženy skutočne záleží? Alebo moj pribeh...Som len ja taká iná?

Príspevok v téme: Muži, na čom vám u ženy skutočne záleží? Alebo moj pribeh...Som len ja taká iná?
Gnes

Som 17 ročná baba a v žiadnom prípade nie som dokonalá, či nejaká krásavica. A už len to ako my ženy vyzeráme ovplyvňuje náš osud, sebavedomie, prácu, výber partnera a pod. Neviem či sa len stretávam s nesprávnymi mužmi a chlapcami, ale každému ide o tieto veci: dievča musí mať bezchybnú tvár a krásne vlasy, postavu a´la Megan Fox, teda min. musi byt dobre obdarena hore, byť dokonale upravená a oblečená podľa najnovšej módy. A často sú to aj peniaze či spoločenské postavenie, rodina, z akej pochádza. Kde to žijem? Naozaj medzi dokonalymi, kde každý musí vyzerať ako modelka z titulky či byť solventný, inak je braný ako odpad?

Ja nezodpovedám asi ničomu z tohto a preto sa cítim ako poškodený tovar vyradený na zánik. Neverím, že si niekoho nájdem, kto ma bude milovať takú, aká som aj s chybami.

Ďalšia vec je charakter. Čo sa vám na žene v tomto ohľade páči? Ja som tichá, pred cudzími toho veľa nenahovorím, ale keď som s niekym, koho dobre poznám, viem s ním normálne kecať. Kedysi som bývavala iná, ale isté skutočnosti to zmenili. Všetko, čo som vždy chcela bolo zapadnúť, niekam patriť, byť akceptovaná a možno aj milovaná, i keď v to už ani neverím. Veľmi často som súdená a nenávidená len kvoli tomu, ako vyzerám a aká som. Pritom nikto nevie,čím som si prešla a že to aká som je pre nejaký dovod. Nerozumiem mužom ani psychike tejto spoločnosti absolútne, tak najprv človeka zničia psychicky aj fyzicky a potom čo čakajú? Že to človeku neublíži? Že sa nebude cítiť menejcenný? Že si podreže žily? Alebo že bude sebavedomým úspešným vodcom? Celý život mi bolo ubližované, bola som nenávidená a urážaná a hlavne nemilovaná, PREČO teda všetci očakávajú, že sa budem správať ako ostatní, tí tzv. normálni, čo pozitívne veci nepostrádajú a berú za samozrejmosť? Čo robím ja, je predstieram, že nejaké to sebavedomie mám, cez deň sa celý čas smejem a v noci plačem. A viete čo? Aj tak nikomu nevyhovujem. Ale nemožem ukázať to, aká naozaj som, inak by ma umučili zaživa a mali za úplneho asociála. Neviem ako ďalej. Som len ja taká iná?

wtf

Ak budes vyhladavat samolubich povrchnych ,,narcisov", ti si naozaj potrpia na vyzor, ak normalneho chalana, myslim,ze uprednostnuje ine veci,ako vyzor. To vsak neznamena,ze je treba sa zanedbavat, urcite byt cista, nie vulgarne oblecena, trosku sa o seba starat......,

_meno

ahoj Gnes

napada ma akurat, ako deti vidia okolo seba od mala zlobu, potom je robena im.. a oni robia potom zlobu dalej & cyklus

v podstate, to, ze skryvas, aka si .. ti znemoznuje sa dostat medzi ludi, ktori ti rozumeju (lebo vsetkych klames a nevedia aka si)

akoby som to povedal .. ked si predstavis silu napr od 0 do 100% .. a teraz si vezmes dobro / zlo .. tak ty mas napr. 40% dobra ... to znamena, ze dokaze ovplyvnit zlych do 40% a menej..

hovori sa, ze zbabelost je, ked clovek vie, co ma robit, a nerobi to. (zneuziva Bohom mu dany potencial) .. ako ked hori dom a hasici hraju karty . a potom sa obhajuju ze ved oni nic zle nerobili .. resp. vobec nic nerobili .. , aj ked mohli

svet je v podstate Bohom ovplyvnovane ihrisko dobrych ludi .. kde pokial dojde k povysovaniu a lahostajnosti, vytvara sa zloba medzi ludmi .. ktora sa samozrejme da liecit len dobrom.

---v podstate ti staci len sa viac prejavovat .. hajit stranu dobra (pozor, nejde o presviedcanie druhych, prave naopak .. 1 clovek nevie, aky je clovek iny .. iba Boh vidi cele ihrisko ... preto nemozme druhym vraviet, co maju robit (ani ake to bude mat nasledky), lebo ani sami to nevieme, ani vediet nemame (ved to je jednoducha otazka .. chcete zit 100 rokov stastny plnohodnotny zivot plnej lasky bez psychickych starosti .. alebo chcete 100 rokov hladat odpovede na nekonecno a trapit sa)

vela stastia Gnes, dobri ludia si ta najdu ked budes dobra .. 'kazdy sa zaradi, lebo vie kam patri' :)

tereza285

Nie si vôbec iná. Ja som na tom podobne ako ty. Tiež som si všeličím prešla keď som bola mladšia a dosť ma to všetko zmenilo. Som tichá, utiahnutá s nulovým sebavedomím. Tiež som taká predtým nebola, no bolesť človeka zmení. Bohužiaľ žijeme v spoločnosti ktorá sa stará len o zovňajšok a nie o vnútro ktoré je na človeku to krásne. Keď vystúpiš z radov a správaš sa nejak inak ako ostatní tak už si tá divná, poznám to veľmi dobre. A potom sa ľudia čudujú prečo je toľko veľa samovrážd, prečo dievčatá trpia bulímiou a anorexiu, prečo mladý ľudia drogujú a pijú, sebapoškodzovanie nazývajú upútavaním pozornosti. Je smutné v akej spoločnosti žijeme. Mám pocit akoby tu premňa ani nebolo miesto. Tak isto si kladiem otázku či som sama čo sa takto vymyká tomu čo nazývame normálne.