Muži, na čom vám u ženy skutočne záleží? Alebo moj pribeh...Som len ja taká iná?

Príspevok v téme: Muži, na čom vám u ženy skutočne záleží? Alebo moj pribeh...Som len ja taká iná?
Gnes

Som 17 ročná baba a v žiadnom prípade nie som dokonalá, či nejaká krásavica. A už len to ako my ženy vyzeráme ovplyvňuje náš osud, sebavedomie, prácu, výber partnera a pod. Neviem či sa len stretávam s nesprávnymi mužmi a chlapcami, ale každému ide o tieto veci: dievča musí mať bezchybnú tvár a krásne vlasy, postavu a´la Megan Fox, teda min. musi byt dobre obdarena hore, byť dokonale upravená a oblečená podľa najnovšej módy. A často sú to aj peniaze či spoločenské postavenie, rodina, z akej pochádza. Kde to žijem? Naozaj medzi dokonalymi, kde každý musí vyzerať ako modelka z titulky či byť solventný, inak je braný ako odpad?

Ja nezodpovedám asi ničomu z tohto a preto sa cítim ako poškodený tovar vyradený na zánik. Neverím, že si niekoho nájdem, kto ma bude milovať takú, aká som aj s chybami.

Ďalšia vec je charakter. Čo sa vám na žene v tomto ohľade páči? Ja som tichá, pred cudzími toho veľa nenahovorím, ale keď som s niekym, koho dobre poznám, viem s ním normálne kecať. Kedysi som bývavala iná, ale isté skutočnosti to zmenili. Všetko, čo som vždy chcela bolo zapadnúť, niekam patriť, byť akceptovaná a možno aj milovaná, i keď v to už ani neverím. Veľmi často som súdená a nenávidená len kvoli tomu, ako vyzerám a aká som. Pritom nikto nevie,čím som si prešla a že to aká som je pre nejaký dovod. Nerozumiem mužom ani psychike tejto spoločnosti absolútne, tak najprv človeka zničia psychicky aj fyzicky a potom čo čakajú? Že to človeku neublíži? Že sa nebude cítiť menejcenný? Že si podreže žily? Alebo že bude sebavedomým úspešným vodcom? Celý život mi bolo ubližované, bola som nenávidená a urážaná a hlavne nemilovaná, PREČO teda všetci očakávajú, že sa budem správať ako ostatní, tí tzv. normálni, čo pozitívne veci nepostrádajú a berú za samozrejmosť? Čo robím ja, je predstieram, že nejaké to sebavedomie mám, cez deň sa celý čas smejem a v noci plačem. A viete čo? Aj tak nikomu nevyhovujem. Ale nemožem ukázať to, aká naozaj som, inak by ma umučili zaživa a mali za úplneho asociála. Neviem ako ďalej. Som len ja taká iná?

Gnes

Ďakujem aj všetkým ostatným za reakcie.

suchibuchi: A prečo by to mala písať moja mama?

A ešte k tebe Prezyvka55: Moc nevyskakuj, lebo ti ten hrebienok niekto raz zrazí. Nič zlé ti neprajem, ale ver, že príde na psa mráz, nie ja, ale ty si to privodíš kvoli tomu, aký si.

A tereza258: Nevšímaj si ho, ten nám rozumie asi ako Fico občanovi s 300€ platom.

as

Ahoj, podla mna by si sa mala odosobnit od negativnych veci, zdas sa ako by si stale na ne myslela. Podla mna problem nie je tvojom vyzore, outfite ale v tom ze z teba srsi negativita. Ak si myslis, ze to nie je vidiet tak sa mylis. Nikto nebude chciet stravit svoj cas s upadkovou bytostou.

Gnes

Prezyvka55: Z tvojho písania usudzujem, že už si dospelý, ale správaš sa ako 13 ročný. Neboj, ja sa tiež vyhýbam takým ako si ty, lebo mi je potom zle z chlapov. To, že verím v Boha je moje presvedčenie, takže to láskavo nerieš. Slabá? Stavím sa, že ty s mojím alebo životom Terezy už máš podrezané žily alebo sa klepeš niekde v Pezinku. Toto najviac milujem, keď niekto, čo problémy nepozná, ide súdiť. Ako sa vraví, sýty hladnému neverí. Keďže nemáš tú empatiu, hodil by si sa do politiky, neuvažoval si už nad tým? Tam by si sa dokonale hodil

0sheeple

nebavi ma citat vela, ale zalezi mi len na uprimnosti, vernosti, a to je asi tak vsetko.
zvysok sa da doladit, prekusnut.
samozrejme tu nehovorim o alkoholizme, drogach a fajceni.. to nomralne inkdy nebolo, nie je a ani nikdy nebude.

ticha albo hlucna?

o boze, vy fakt nemate ziadne problemy :D

prave hentaki muzi, ehm sorry, homomuzi su najlepsi, chcu modelky, prachate a prsnate a pritom oni maju pipik v 18tke taky, aky by mali mat v 8. veku zivota a silne reci a skutek utek. uboha praca a bmw z nemecka, 15 rocne, ale kolesa 21tky.

olalaaaa

podla mna muzi cakaju hlavne, ze zena ich bude vzrusovat, ze sa mu na nej postavi, aby si s nou mohli zasexovat. a ak spolu prave nespia nejaku dobu, mesiace, ci mozno roky, chcu nieco, co zarucuje, ze raz k sexu pride...predsa len, plodenie deti je primarnou ulohou vztahu muza a zeny...je to dane biologicky a nie je to nic nemoralne.
jasne ze laska ale tak nevznikne bez fyzickej pritazlivosti.
cize musis byt pekna.
ale nie ze dokonala.
proste staci aby si bola podla jeho gusta.
a kazdy ma iny vkus...
cize kazda zena ma nadej.
ale zvysit ju moze ked sa o seba stara, v preklade, sportuje, dava si pozor na stravu, pouziva kozmetiku ako telove kremy, kremy na tvar, cistia si plet, poriadne sa umyvaju, su proste vonave a budia dojem cistoty, budia dojem ze kontakt s nimi je prijemny...ani na mejkape vacisne nezalezi, to hlavne zeny su na seba take prisne...a potom muzske ego...
muz nechce aby ho chcela zena menila a mala pripomienky...muz sa ma rad a chce byt za svoju existenciu milovany, nie naopak...vlastne je to aj zdrave.

Prezyvka55

tereza285 ale inak kebyze citas pozornesie tak ja som a ni nepovedal ze hovorim o tebe nikde nevravim ze si nula ty, len vravim ze muzi nemaju radi 0ly.

A dik za prianie ;), nemusis sa bat ze by to niekedy malo skoncit.

tereza285

Áno nazvala som sa tak ale nie že som nula čo si urobil ty. A užívaj si keď sa ti darí, prajem ti to lebo nemusí to byť na dlho.

doubledog

prilis riesis reakciu okolia
ver tomu, ze ludom je dost jedno, aka si, aj tak si vacsina realitu prifarbuje podla seba.
nesnaz sa vyhoviet predstavam spolocnosti, aj tak nic take vlastne neexistuje.
takze sa treba menej lutovat a rozoberat sa, a viac si ist za svojim.

Prezyvka55

tereza285 ja?? :D to ty si sa tu takto opisala, ty sa takto prezentujes:
"Som tichá, utiahnutá s nulovým sebavedomím."

tvoje slova.

Ludia toho furt nakecaju ale co tam potom, mne je jedno kto co hovori :D

Inak asi bude niekde chyba ked hovoris ze zeny nemaju rady takych ako ja, lebo ty si sama a ja nie :D uz par rokov mam vztah, momentalne zasnubeny :D a vzdy som si mohol vyberat.

Ja viem ze v sebe nemam empatiu :D a vobec mi to nepride na obtiaz v zivote, naopak dari sa mi velmi dobre vo vsetkych oblastiach.