Čo s alkoholom pri diete

Príspevok v téme: Čo s alkoholom pri diete
fat_pig_new

Baby ako to pri dietke riesit s alkoholom?

Zacinam drzat dietu a chcem papat malo, len zeleninu a tak. Ale neviem co s pitim.

Co si objednat v bare? Momentalne mam obdobie kedy je party kazdu noc.

Mam problem pit na lacno, alebo ked jem len salat a na to pijem tak mi byva riadne zle. Proste pred alkoholom musim zjest nieco mastne, a to nechceeeeeeeem.

Takisto neviem co pit. Tvrdy alkohol bez jedenia by dopadol katastrofalne, vino ma plno cukru :(.

Takze problem je co si objednat. Ak by som si povedala ok pojdem do clubu ale pit budem len cez vikend, tak aj tak je problem co si objednat. Vsetky nealko napoje maju plno cukru. Light nealko napoje su este horsie ako tie z cukrom, kvoli umelemu sladidlu :(. Dzusi, (aj tie 100%) maju pomali tolko isto cukru ako cola :( A objednavat si celu noc len mineralku bude posobit mega divne :(

oooch joj neviem co mam robit.

ako mozno to bude zniet uplne uplne hlupo, ale potrebujem trocha alkoholu aby som sa vedela zabavit a odviazat. pretoze som inak dost hanbliva azakomplexovana a tak. a vobec neviem ako riesit tuto situaciu :( (omg pisem tu status o rozsahu maturitnej slohovej praci o tom co chlastat ked drzim dietu a citim sa tu ako debil, ale fakt by sa mi zisla rada)

za vsetky rady, tipy a posty vam vopred dakujem.

(za vs gramaticke chyby sa ospravedlnujem, je neskoro, nechce sa mi rozmyslat a bla bla bla)

winki

no nechcela som, ale keďže si spomenula pro-ana, tak si preštuduj alkorexiu a tvoj problém vyriešený.

Myslím, že tu nie je problém v tom, že zelenina a alkohol. Skôr ide o tie množstvá alkoholu. Keby si dáš jedného max dvoch panákov, resp. 2 poháre striku, tak ti proste špatne nebude a ráno nevyžereš celú chladničku.
A možno by som na tvojom mieste na večeru pred takou žúrkou skúšila kvalitnú polievku a na ráno po žúrke tiež.

fat_pig_new

to repka ... nejde mi o to zabavat niekoho na party, alebo niekoho tam spoznat.. len si to tam proste naplno uzit so vsetkym co k tomu patri :P

a neberiem to ako liecenie komplexov, len relax a uvolnenie sa.

o zdravej strave toho viem celkom dost, aj zopar knih sa podarilo precitat. Takze viem ake su rizika aj vyhody.

Nebudem tu propagovat pro-ana zivotny styl, ale celkom sa do tych veci vyznam. ale neprisla som sem riesit pro ana bullshity. len sa poradit ako riesit alkohol

0vecka

2 nathalia8 nemusi... je to zdroj kalorii ako kazdy iny... kludne mozes pri chudnuti si dat aj cokoladu alebo kolac pokym si to niekde inde zoberies...

repka

podla mna by si sa mala zamysliet, ci nepijes a nezurujes trosku privela - ak beries ohlad na svoje zdravie.. ze si musis povedat, ze len cez vikend budes pit, to znamena ze ako casto sa opijas?? :)
... a celkove - papat malo? len zeleninu a tak? to kde si sa docitala? kolko mas rokov? ... jednak to nevydrzis a potom priberies dvojnasobok, alebo este skolabujes ked nebudes jest a budes pit...
... zacni sportovat a jedz co doteraz ale v mensich poriach a schudnes..a pit mozes tiez raz za dva tyzdne a nepriberies.. ale tiez s mierou najlepsie...
... a daj si aj pozor - myslim to seriozne - na ten alkohol, mozno by si mala navstivit aj psychologa, pretoze komplexy a zdrzanlivost sa neliecia alkoholom... proste sa s tym zmier, ze nie si party zabavacka... a ked by si tam aj niekoho spoznala.. nejakeho chlapa.. nechcela by si aby ta radsej poznal taku ako naozaj si? ci budes musiet potom aj na dalsom pripadnom stretnuti s nim byt opita?
...

ebi777

nápoje
0,5 litru piva má 200 kcal = 1 kobliha s marmeládou

1,5 deci bílého vína má 105 kcal = Tvarohový zákusek o 100 g

1,5 deci červeného vína má 85 kcal = 1 laskonka z cukrárny

1,5 deci šampaňského má 180 kcal = 100 g bramborového salátu

Panák tvrdého alkoholu
Vodka má 96 kcal = 1 kelímek ovocného jogurtu

Džin má 110 kcal = 1 kelímek jahodového smoothie

Rum má 96 kcal = sklenice kakaa

Whiskey má 105 kcal = šálek kávy s mlékem

Tequila má 97 kcal = 100 g krabích tyčinek

...
Sklenka míchaného nápoje
Bloody mary má 211 kcal = Marinovaný sleď
Margarita má 211 kcal = 100 g sušených hrušek

Martini má 178 kcal = Olomoucké tvarůžky

Mojito má 170 kcal = 100g zakysané smetany

Sangria má 167 kcal = 100 g těstovin

Vodka s pomerančovým džusem má 163 kcal = 1 fidorka

ebi777

jeden štamprlík hocijakého alkoholu má toľko kalórií ako jeden rožok,, to je motivácia, aby si si nedávala žiaden alkohol ;)

fat_pig_new

No len to je problem ze takto to je skoro kazdy den, a potom to nema vyznam zdravo sa stravovat, ked to vecer vzdy pokazim. + pit na lacno a je mi tak maximalne zle :(

ahoooj

červené víno pi, kľudne aj vo vačšom množstve keď to potrebuješ aby si sa odviazala, ja si taktiež udržiavam váhu a chodím na žúrky síce cca raz za mesiac, ale pijem vtedy úúúplne všetko (tiež si musím vypiť aby som sa kus odviazala) od vodky cez colu a redbull, po džúsy, víno, teuillu ;) a potom ráno vyžeriem celú chladničku od tých najzdravších až po najnezdravšie veci :D...a potom od dalšieho dňa zas pokračujem vo svojom zdravom režime, jeden takýto deň nemôže mať nejaký veľký vplyv, keďže ostatné dni sa stravujem zdravo...len ty by si mala tie párty obmedziť...