Baby ako to pri dietke riesit s alkoholom?
Zacinam drzat dietu a chcem papat malo, len zeleninu a tak. Ale neviem co s pitim.
Co si objednat v bare? Momentalne mam obdobie kedy je party kazdu noc.
Mam problem pit na lacno, alebo ked jem len salat a na to pijem tak mi byva riadne zle. Proste pred alkoholom musim zjest nieco mastne, a to nechceeeeeeeem.
Takisto neviem co pit. Tvrdy alkohol bez jedenia by dopadol katastrofalne, vino ma plno cukru :(.
Takze problem je co si objednat. Ak by som si povedala ok pojdem do clubu ale pit budem len cez vikend, tak aj tak je problem co si objednat. Vsetky nealko napoje maju plno cukru. Light nealko napoje su este horsie ako tie z cukrom, kvoli umelemu sladidlu :(. Dzusi, (aj tie 100%) maju pomali tolko isto cukru ako cola :( A objednavat si celu noc len mineralku bude posobit mega divne :(
oooch joj neviem co mam robit.
ako mozno to bude zniet uplne uplne hlupo, ale potrebujem trocha alkoholu aby som sa vedela zabavit a odviazat. pretoze som inak dost hanbliva azakomplexovana a tak. a vobec neviem ako riesit tuto situaciu :( (omg pisem tu status o rozsahu maturitnej slohovej praci o tom co chlastat ked drzim dietu a citim sa tu ako debil, ale fakt by sa mi zisla rada)
za vsetky rady, tipy a posty vam vopred dakujem.
(za vs gramaticke chyby sa ospravedlnujem, je neskoro, nechce sa mi rozmyslat a bla bla bla)