Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Môže byť tento jedálniček pri diéte 600kcal?

oui.

bazalny metabolizms 1200 znamena, ze tvoje telo spali 1200 kcal, ked sa ani nepohne pocas dna. inak aj tak ti to nikde presne neurcia, ale keby hned aj toto cislo bolo pravdive, tak si mozes zacat pripocitavat kcal za kazdu jednu aktivitu, ktoru pocas dna robis , od sedenia a chodze, cez domace prace, ucenie, cvicenie, cokolvek a skoncila by si kludne niekde pri cisle minimalne 1600, mozno aj 2000. nechudnes, lebo mas rozbabrany metabolizmus dietami.

m8cr6

bože bože ... :D
prečo si nedaš normalne ranajky na čo maš chuť. obed si daj menší a večer jedz šaláty bez dresingov, len s lyžičkou olivoveho oleja alebo len so solou. také šaláty sú velmi chutné, majú dosť vlákniny čo sa ti postará o dobré vyprázdňovanie. Večer by som ovocie nejedla. Hocikde si prečítaj, že to chudnutie nepodporuje. Takýmto jedálničkom skončíš akurát s jojoefektom.. A žiť celý život na 600kcal, skončila by si ako anorektička..Skús byť 1 týžden bez večere a uvidíš tie dve tri kilá odídu samé. Mala by si mať pestrú stravu, pomejnej sladkosti, najlepšie sa im vyhnúť, menej sacharidov a vela pi vody a trochu pohybu. Prestan takou nezmyselnou dietou. Len budeš mať depky. aj z toho že neješ a neprijmaš energiu a z toho že to nevydržíš a budeš tam kde si bola

slanina

Podla mojho nazoru nejes \"az na tu polievku zdravo\". Banan obsahuje velke mnozstvo cukru, pri chudnuti je najlepsie ho obmedzit pripadne az vylucit. Jogurt Banovecky takisto, pokial nie je biely samozrejme. Obsahuje vela cukru, predpokladam, ze je tam aj fruktoza, ide o bezny jednoduchy monosacharid C6H12O6, tzn. CUKOR, ktory by sa mal taktiez obmedzit, vynechat, vymenit za hnedy alebo za steviu. Potom tam mas smotanu... Smotana pri chudnuti vhodna nie je. Hrozno je jedno z ovoci, ktore spolu s bananom obsahuju najviac cukru a ked uz sme pri tom ovoci, malo by sa jest do obeda, pretoze potom ten cukor nespalis a ulozi sa ti v podobe tuku.
Okay. Chces jest zdravo. Tvoj jedalnicek je teda ovela zdravsi ako by si sa mala napchavat chipsami a sladkostami, ale pokial chces schudnut, \"dietovat\", mala by si ho este trochu prepracovat a zaradit don potraviny, ktore obsahuju latky, ktore potrebujes a ktore ta zasytia. Chudnutie nie je o hlade.

marianne11

Jem max 700kcal tak som zvedava o tyzden sem napisem kolko kg som schudla az na tu polievku v hrnceku jem zdravo

odpovedam

Tak v niecom bude chyba. 600 kcal je malo. Bez dobrych tukov sa ti neopravi hormonalna sustava, a teda nebudes ani schopna schudnut. chyba je v prvom rade v strave, ta robi 80% toho, ako vyzeras. Cvicenie 20%. Je to velmi zhruba povedane, ale sustred sa na dobru stravu. vyvazenu, s dobrymi tukmi, ovocim, mnozstvom bielkovin a vlakniny. Diety nedrz, nemaju efekt. Vacsinou su len modnym trendom nezalozenym na vede, ale len prvkom novosti. Kasli na diety, jedz zdravo a do syta.

marianne11

Ja cvicim, ale mne bohuzial ziadne ine racionalne diety nepomahaju mam samotny bazal len 1200 takze u mna sa da schudnut len drasticky...bohuzial

odpovedam

Tak s tymto si zabezpecis krasny jojo efekt, ubytok na vahe pride - ale schudnes predovsetkym zo svalovej hmoty, nie tuku, ostane to mlandrave ochabnute svalstvo, chude ruky, nohy, ale velke brusko (tzv. skryta obezita).

Kedy ludia pochopia, ze diety nefunguju? Daj sa radsej na zdravu stravu a pohyb. Nie diety.