Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Môže byť tento jedálniček pri diéte 600kcal?

m8cr6

marianne prepáč, zle som pochopila, neviem prečo som pochopila že meriaš 168..asi preto že ja meriam 162...dobre tak to je ešte normálne, ale príjem 700kcal je biedne málo z toho čo ješ. Keby si to prijala z pestrého výdatného obeda a raňajok a večer už nejedla, bola by to iná pesnička ikeď určite by si šla spať hladná ako vlk. Ja ti radím a to som už nižšie písala, najesť sa ráno čoho chceš, obed menší, trebars sa naplň polievkou, prílohu vynechaj, alebo zjedz prílohu maso nechaj a večer už len zeleninu. mne velmi chutí nadrobno pokrájaná zleneina všehodruhu (paradajka, ladovy šalat, rukola, sušene paradajky, nadrobno cesnak)s citrónom a solou, to je taká dobrota :) a keby že si to dáš na obed a nastrúhaš si parmezán, sem tam vlašský oriešok....fantázia :)

marianne11

Coze? Nie 158kg:DD Mam 158cm takze pozor pre mna ani 48kg este nie je podvaha, som krpata! Tym padom je na mne vidiet kazde kg ako dve

m8cr6

zo 158kg na 50? Aha, takže chceš podávhu. No tak tu sa potom nebavme o zdravom jedle a o tom čo je zdravé, lebo toto zdravé nie je. Tak toto jedine hladovkou docieliš. Ale na čo?? Mužom sa také ženy nepáčia, či ty by si bola rada vešiak na oblečenie? :D

marianne11

Ovecka neviem... Nie som hladna a nie je mi zatial zle, neboli ma hlava ani sa necitim slaba, uvidime, ak mi to bude robit problemy, tak nebudem takto pokracovat, to nie

0vecka

2 marianne11 bohuzial toto je typicke takze nechces jest meso s antibiotikami ALE 600 kalorii hej. Uvedomujes si ty vobec ze to meso je skodlive akurat tak v hlavach konspiraorov a v skutocnosti takmer vobec neskodi? A myslis si ze tych 600 kalorii nebude ovela ovela skodlivejsie ako tie stopove mnozstva tych antibiotik?

marianne11

Viete, ja som vzdy narazila na ten isty problem.. Neviem jest dlhodobo co mi nechuti. Nemam rada kuracie maso, aj z ryb jem len pomenej, nechuti mi ani vela zeleniny, tu jem len v lete ked je domaca. Odmietam si kupovat maso napchane antibiotikami a vyhnanu zeleninu, preto som zvolila mensie zlo. Takto nie som hladna (naozaj nie) a este aj v priebehu dna jem to co mi chuti. Z ovocia jem este kiwi a mandarinky. Vynechala som uplne bielu muku a sladkosti, cipsy, vyprazane jedla. Viem, ze bazalny metabolizmus mam asi naruseny, preto je taky nizky, ale viem i to, ze sa neznizi nikdy pod istu hranicu. Chcem ist na to takou cestou, ze ked sa dostanem na svoju planovanu vahu, pomaly zacnem pridavat kcal, a podla metabolizmu, ktory si pojdem dat vyratat sa budem stravovat. Mojou chybou bolo sviatkove prezieranie, doslova som ZRALA aj 4000kcal denne... Vela pijem a len cistu vodu. Snad sa mi to podari