Dobry den, mam 23 rokov a zijem stale so svojimi rodicmi. Problem je ze sa neviem vystat so svojim otcom, on je proste uplny hulvat, pre mna primitivny clovek s malym mozgom, neustale ma buzeruje za nic, nadava mi a potom ked nieco potrebuje, pride ku mne milucky aby som mu s niecim pomohla. uplne to nenavidim, hadam sa s nim nonstop, nadavame si, uz to proste dlhsie nevydrzim doma. Problem je, ze stale studujem v meste mojho bydliska, takze ani na internat nemozem ist, brigadu mam, ale stiham popri skole pracovat len malo a na najom a dalsie vydavky si tym nezarobim...Som v zufalej situacii..Neviete mi poradit, co robit?
Nenavidim svojho otca
začať sa mať rada je jedna z najťažších vecí aké poznám. hlavne ak som mala v živote veľa sporov. a to preto, že som si zachraňovala život. život nie je páperie. niekto naozaj musí bojovať, aby žil. no napriek tomu hľadajme. elixír je ukrytý iba v láske.
Lady Opium: No na najom je to dost ale este by sa ti zišlo aspoň 200 ecok privyrobit na nejakej brigade.
zmeniť postoj k svojmu otcovi. a to tým, že sa začneš mať rada. prajem ti veľa síl a pozitivizmu!
Lady Opium: tebe by som s tvojimi tazkymi psych. problemami ani neodporucala ist na internat je tam hekticke prostredie...310 eur o jeje keby som mala tolko od statu by som skakala od radosti...
gmka: pochybujem žeby to tak išlo moj otec nechce mame prispievat na domacnost nic ma nas asi uplne na salame ustavicne problemy s financiami s nim, sa vykaslat na takeho cloveka aj ked je to otec...
ja mam to iste len s mamou...na intrak ma ale nemozu zobrat z otho dovodu ze ma z neho vyhodili po tom ako som napadla vychovavatelku ked som odmietla ist domov koli strachu z rodinnej hadky...hadali sme sa a udrela som ju tak ma brala sanitka na cvokaren plus vyhadzov z intrakuteraz externa forma studia prijem 310euro mizerne...
Baby, a to ked pojdete do podnajmu, tak vam rodicia na to nijako neprispeju? Skuste sa s nimi o tom porozpravat alebo skor s mamou a potom presvedcit otca. Ved ked nebudete byvat s nimi, tak aj oni budu mat nizsie naklady.
No takyto problem riesim aj ja a asi tiež viac ludi, ja sa takisto nezhodnem s otcom a komplikuje mi to aj štúdium na VŠ lebo môžem si rovno vybrať študium a život s nim alebo praca bez neho....