Dobry den, mam 23 rokov a zijem stale so svojimi rodicmi. Problem je ze sa neviem vystat so svojim otcom, on je proste uplny hulvat, pre mna primitivny clovek s malym mozgom, neustale ma buzeruje za nic, nadava mi a potom ked nieco potrebuje, pride ku mne milucky aby som mu s niecim pomohla. uplne to nenavidim, hadam sa s nim nonstop, nadavame si, uz to proste dlhsie nevydrzim doma. Problem je, ze stale studujem v meste mojho bydliska, takze ani na internat nemozem ist, brigadu mam, ale stiham popri skole pracovat len malo a na najom a dalsie vydavky si tym nezarobim...Som v zufalej situacii..Neviete mi poradit, co robit?
Nenavidim svojho otca
jezis hanka9 ty tu davas take rady ze neviem si to z riti tahas alebo co..radsej to nekomentuj ked nic rozumenjsie nevies napisat..keby si zazila rodicov jak tu pisu tak by si chapala ty tava...
Tak to mame nieco spolocne, aj ja to mam s otcom tazke a neda sa to zmenit. Nebyvam s nim, ale nestretavam sa s nim ani na sviatky, lebo na to nemam nervy. Nesprava sa ako otec, tak nie je mozne s nim udrziavat vztah ako dcera... A ani mi nic neplati. Po strednej som rok robila a teraz som spravila prijimacky takze neviem ako to bude ked ma vezmu ale idem do ineho mesta...on je lajdak v plateni a malokedy zaplati nacas. Existuje aj socialne stipko ci jak sa to vola. Skus o tom nieco najst.
Vieme poradit
zavolaj tu otca do fora
nech sa vyjadri aj on ku tvojim prispevkom
a potom poradime, ako dalej
sorry ,ale chcelo by to viac respektu i napriek vasmu nie prave dokonalemu vztahu s ocinom ...... to sa neviete dohodnut na nejakych vzajomnych podmienkach a pracovat na zlepseni vasho vztahu ? Nuz ,niekto bude musiet urobit prvy krok a nie tvrdohlavo si presadzovat len to svoje svoje ........