Kam ísť v Bratislave na rekvalifikačný kurz kozmetika, vizážistika, pedikúra, kadernícky kurz? Poraďte kam ísť a aké máte skúsenosti.
Skúsenosti rekvalifikačné kurzy v Bratislave
Baby volám sa Dominika (ak dokončíte kurz prenajmem vám salón). Ja mám z Amosom len výborné skúsenosti. U nás materiál nikdy nechýbal. Praxovala som koľko som potrebovala a povedali, že môžem prísť kedykoľvek (aj chodím - ale už len pozerať :D ) a dostala som rady, čo si naštudovať aký kongres je a kedy.
A poviem Vám jedno. Boli tam aj dievčatá, ktorým kurz nedal nič a ktorým sa to nepáčilo a dopredu vedeli, že to robiť nebudú.
Ja som tam išla s tým, že som tovar mala nakúpený, skúšala ho na známych a presne vedela, čo sa chcem naučiť a dozvedieť.
Ani vysoká škola ma nenaučila všetko do praxe. Moji spolužiaci ju zasa nevedia vynachváliť a ja som rada, že som inžinierka. A o tom to je, kto chce naučí sa.
/S: naparovacie lampy sa aj tak v praxi nevyužívajú. Aspoň moja klientela ich neznáša..a čo sa týka živnostenských skúšok, bez ktorých nemôžete otvoriť vlastný salón - konali sa v Amose. Boli tam aj iné študentky (z iných kurzov) a verte, že porota z nich nebola nadšená. Neovládali ani základne ťahy z masáže.
Len toľko, možno je lepší kurz, no mne Amos dal veľa môje centrum tvarovej kondicie. Kludne si to pozriete, hodte do google a pochopite, ze ak sa chce, a dalej vzdelava, hlada, skusa,chodi na kongresy ide to. Nic nie je zadarmo.
rozhodne ak chceš skutočne dobrý kurz so získaním certifikátu skús zvážiť tak ako ti baby radia makeupinstitute.cz ;) je to síce v prahe, ale tak vzdialenosť bratislava-praha nie je neprekonateľná a vlak ide takmer non stop ;)
Ja som tiež za make up institute v Prahe. Je to síce ďalej, ale vlakom je to chvíľka. Strávila som u nich obdobie trvania kurzu basic kde som sa naučila najnovšie techniky a trendy v líčení a starostlivosti o pleť od tých najväčších borcov vo fachu. Bola som nadšená a myslím že budeš aj ty :) Páčil sa mi najmä prístup lektorov a štýl, ktorým sme nasávali informácie ako hubky :D
Ahoj :) Ak chceš ozaj dobrý vizážistický kurz mrkni sa sem - makeupinstitute.cz . Ja som na kurze pre začiatočníkov strávila pár pekných letných dní počas ktorých som sa naučila asi milión ťahov, techník a štýlov. Učila som sa od ozajstných majstrov vo svojom obore a neskutočne príjemných a talentovaných ľudí..
ako start mi pomohla agentura amosk s vizazistickym kurzom :) mala som stastie asi na skvelych lektorov s vedomostami.samozrejme sa dalej vzdelavam, pretoze nechcem byt v danej profesii priemer, ale chcem dosiahnut viac, kedze je to moj konicek a praca zaroven uz dlhsiu dobu.