Skúsenosti rekvalifikačné kurzy v Bratislave

Alexandra145

Ja sa tak isto pripajam, pred nedavnom som absolvovala kurz- pedikúra v amosk.sk, som kozmeticka a chcela som si rozsirit posobnost aj na pedikuru, kurz mi dal strasne vela, v podstate hned po kurze som zadala robit, naucila som sa vsetko co som potrebovala, aj do praxe, mozem len odporucit.

Hana182

Ja som pred nedávnom absovovala kurz Image Maker v Bratislave, ktorý som našla na www.novetvare.sk a bola som veľmi spokojná. Veľmi sa mi páčila kompexná náplň kurzu od vizážistiky, cez poradenstvo a okrem toho, že som spoznala super ľudí som si hneď našla aj prácu. Odporúčam :)

BlavaHela

Dobry den aj ja prispejem vlastnou skusenostou.

Ja som absolvovala kurz Pedikury v Amose,ale uz je to niekolko rokov u pani Danky, ale bola som spokojna. Clovek len praxou sa zdokonali. Myslim si, ze moje klientky su spokojne.

Naopak pocuvam o inych, ako chodia spalene zo suchej pedikury. Musim sa priznat, ze som si tiez isla vyskusat nechat si urobit suchu pedikuru v jednom bratislavskom salone.

To som nemala robit. Ja som skoro 14 dni bola spalena na malíčkoch nohy a to som razne vzdy ucukla. Pedikuru v podstate ani nedokoncila, lebo vraj nedrzim.

Neviem od koho mala zakupene nadstavce /mala take velke/, ale viditelne jej zaujem klienta nebol. Musi jej byt jasne, ze nikdy viac k nej klienti nepridu. Preto su tie akcie na Zlavomatoch a inde.

O tyzden na to sa mi objednala klientka a ked pocula, ze by som jej robila suchu pedikuru, ked ma vela keratozy a kurie oka, razne povedala, ze len mokru. Na suchu uz nikdy! Zistila som, ze bola aj ona u rovnakej "pani pedikerky". Takto nam "taktiez pedikerky" odhanaju klientov.

Helena z Bratislavy

lucyla

Caute, zapojim sa aj ja kedze mam skusenosti tiez s AMosom, navstevovala som tam kozm.kurz u pani Bozenky. Nemozem nanu ako na cloveka povedat nic zle aj ked obcas mala svoje dni ale to mame vsetci. Len je pravda,ze aj ked je teoria skoro 3 tyzdne tak bolo povedanych viac hystoriek a zaxitkov ako k veci co by sme potrebovali vefiet k xivnostenskym skuskam,nakolko sme si vsetci dali hlavy dokopy a hladali odpovede na internete. Poznamky nemali hlavu patu ako sa povie.Urcite len toto by sa malo do buducna zmenit a tiez trosku dynamickejsim taktom to ucit, Inac hodnotim kladne vsetko zo strany vedenia super pristup.Dakujem a drzim palce do buducna agenture Amos.

somelierka

Ja mam sprostredkovane informacie od svagrinej, ktora absolvovala vizazisticky kurz u p. Danky Vrablikovej. Vraj bol na urovni,licili s kvalitnymi pomockami, profesionalny pristup. Ja osobne p. Danku poznam, pretoze ma uz davnejsie licila na svadbu a jej kvality mozem len odporucit. Udajne ma vlastny tim vizazistiek, ona sama uz nelici, zato ako profesional si len tak hocikoho do timu nevezme.Tu je link www.kurzvizazista.webnode.sk

mimamima

ja som teraz skoncila v amose pedikuru u danky hrbackovej a naucila nas. mokru aj suchu pedikuru sme si skusili vsetci, takisto aj ostatne veci od pilingu cez masaz az po lakovanie. chodia tam aj ludia s nohami, ake keby som nemala tam, tak si s nimi sama len tazko poradim. danka nas kontrolovala, radila, usmernovala. vieme aj co robit s chorymi aj zarastenymi nechtami, jasne ze lepenie spon sme nemali, lebo to je iny kurz, ale ukazovala nam, ako sa to robi. jedine, co ma mrzi je, ze je tam kratka prax. ja by som uvitala aj nejaku staz hoci aj v nemocnici :-) nuz ale - je to kurz, nie skola :-)

sissulka123

Ahojte, chcem sa zapojit k teme, navstevovala som vizazisticky kurz v spominanej agenture AMOSK a ja mozem len velmi kladne hodnotit kurz vizaze, lektorka mi vyhovovala vo vsetkom ci uz profesionalna stranka ale aj ta ludska, pacilo sa mi , ze vedela aj zdravo nesuhlasit a povedat, ze je nieco zle ale samozrejme to potom aj vysvetlila alebo po pripade ukazala ako nato aby to bolo spravne. Mala som moznost prejst aj na kozmeticky kurz potom v poobedných hodinach popri vizazi a tiez musim kladne hodnotit celkovy moj dojem, velmi profesionalny pristup , je tam lektorka za, ktoru hovoria skusenosti, je velmi obetava a naucila dokonca sa povravalo , ze sa budu robit aj nadstandardy v ramci kozm. sluzieb . Takze ja mozem len odporucit. Ja som koncila v marci a este sa chystam aj na kadernictvo.

pepiina

Čaute baby..........absolvovala som rekvalifikačné kurzy v Amose ,,pedikúru a kozmetiku a veľa vecí čo sa tu píše sa nezakladá na pravde. Zo zdravotných dôvodov som potrebovala prerušiť kurzy čo mi samozrejme bolo umožnené. Tým, že som tam trávila nejaké obdobie navyše z viacerými babami v kurzoch sama som nechápala ako to lektorky skvelo zvládajú nás pripraviť. Stretla som tam ženy v dôchodkovom veku ale aj mladé kočky, ktoré ešte nemajú životné skúsenosti......ale na kurze boli aj vypočítavé a neprispôsobivé baby, ktoré si mysleli, že po zaplatení kurzu dostanú modré z neba.....Zabudli jednoducho prečo tam prišli....,, že sa treba aj učiť a pripravovať niečo od A po Z" Lektorky to nie vždy majú jednoduché musia sa prispôsobiť rôznym vekovým kategóriám, povahám ľudí a našimi vrtochmi.....chcelo by to občas od nás pre ne veľké uznanie a toleranciu....
Takže odporúčam AMOS-K !!!!!!!!!!

lucyya

Caute konecne tu niekto takuto temu otvoril len neviem ci pisete o rovnakom amose do ktoreho momentalne chodim aj ja lebo je to vsetko v ramci mojich ocakavani a to uz mame prax takze nechapem , pani ivetka je uplne super lektorka aj zenska , a co chodievame robit obcas modelky na kozmetiku nemam pocit, ze by mali nekvalitny material prave naopak maju tam material viacero druhov a na vizazistiku si nas tiez kocky pozicali a pisete , ze robia s nekvalitnym materialom nemyslim ,si ze znacka MK ktora je aj ako sponzor na miss je nekvalitna neviem s cim sa teda licite doma ale myslim, ze mozte byt radi , ze vam vobec poskytuju material.Dufam, teda ze sa nic nezmeni ale zatial vyborne. Po skonceni kurzu urcite napisem ci sa nieco zmenilo alebo bolo vsetko uplne v poriadku ako doteraz. Tak drzte palce nech to tak ostane.

jankaa 1

Konecne nieco pozitivne chcem zareagovat a zapojit sa aj ja do temy rekvalifikacny kurz v AMOSK, suhlasim so slecnoua alebo pani Zuzanou, tiez som absolvovala kurz u nich a musim povedat, ze sice nebudete zahrnany luxusom ale vedomostami urcite ano a myslim, ze prave otom by malo o buducna ist, moje ocakavania sa naozaj naplnili a zodpovedne musim poveda,ze ma naucili vsetko do mojho buduceho povolania resp. momentalneho,nemam s nicim problem.Dokonca som dostala pred nastupenim na dany termin kurzu ponuku ako ostatny , ze sa moozem prist pozriet predtym nez zacnem a zaplatim , ze kam idem a s cim budem pracovat a zoznamit sa s danym lektorom, takze myslim, ze aj pani alebo slecny, ktore sa stazuju na material a lektorov a vybavenie maju sancu si to pred nsstupenim pozriet a zhodnotit situaciu ci ano alebo nie. Ja osobne so m si presla kadernickym kurzoom a kozmtikou a vsetko vyborne, ci uz mat. alebo samotny salon a lektory, pisete ze rozhegany stare nastroje ale funguju. Nieje to o zlatych kreslach a zlatych nastrojoch ale o vedomostiach. Takze kludne by som ich navstivila aj druhy aj treti krat.