Sucha plet - kokosovy olej alebo iny?

Príspevok v téme: Sucha plet - kokosovy olej alebo iny?
janka1111

Vymenila som na skusku klasicke telove mlieko a pletovy krem za kokosovy olej, ale viete mi poradit, preco je moja plet strasne sucha? inac mam asi zmiesany/normalny typ pleti... je to tym ze si plet privykne alebo mi nesadol? jasne ze mam po aplikacii oleja mastny film, ale ak prebytocny olej obtriem, na pleti sa mi robia supinky a vrasky a to sa mi nerobilo pri obycajnom chemickom kreme ... ake mate vy skusenosti?

Ominka13

Ahojte,ked je problemom sucha plet tak si myslim,ze treba zakrocit inak ako len nejakym olejom.Predsa len ten olej nie je OK na vsetko.Sucha plet je problem,ktory trapi mnoho ludi.Mna tiez trapit.Ale uz ee.Odkedy si kupujem tuto kozmetiku www.annemarieborlind.sk Ked som mala menej rokov som sa o plet vobec nestarala a zato sa mi to teraz vypomstilo.Tak sa snazim dobehnut to co som zanedbala a konecne vidim,ze som na spravnej ceste.Kedze vidim na pleti zmeny k lepsiemu.

Malina 1983

100% prírodný krém na telo aj tvár je sheabutter Bambucké maslo. Samozrejme nerafinované = živé, nie tie vybielené, bez vône, bez zápachu :)

Ewelyna89

myslim, ze najlepsi proti vraskam je arganovy a cez leto malinovy ... ja ich objednavam z notina bud saloos alebo soaphoria a obe značky sú velmi dobre

Ewelyna89

myslim, ze najlepsi proti vraskam je arganovy a cez leto malinovy ... ja ich objednavam z notina bud saloos alebo soaphoria a obe značky sú velmi dobre

vitavi

Aplikuj si taký olej, ktorý nestuhne ani v chladničke. Stuhnutý tuk má izolačné vlastnosti. To znamená, že bráni prieniku látok a energie. Ty potrebuješ, aby látky v tvojom tele cirkulovali. Stuhnutý tuk zo začiatku vyvoláva zdanie spevnenej pokožky, ale keďže bráni cirkulácii, pokožka začne starnúť, pretože nie je schopná zbavovať sa odpadných látok a prijímať výživu.
My máme v chladničke slnečnicový a sezamový panenský olej a ten nám nikdy nestuhol. Je dobrý i na pokožku.