Má niekto túto chorobu? Ja s ňou bojujem od základnej školy,mám 27.Rada by som si možno popísala s niekym kto má tento problém,možno si navzájom poradiť v niektorých veciach. Mňa na tom najviac trápi červenanie a z toho mám úzkosti, vyhýbam sa situáciam kde sa mi to môže prejaviť.Cítim sa ponížená ked niekto vidí aká som červená.
Sociálna fóbia, nadmerné červenanie
DandyKa veľa sme sa nedozvedeli potom od teba, chodíš sem ešte? mohla by si nechať svoj email
Ahoj, tak ja mam tiez 27 a som na tom podobne, ak mas mail, tak mozme popisat.
ano ja tiez tym trpim dodnes.od zakladne skoly tiez.bola som u psychologa a psychiatricky,nasadili my cipralex,ktory ma uspaval,bola som ale kludnejsia ale nic viac,pribrala som,bola som naho navykova,ale raz somislak liecitelke ,takej ze ci my to nemoze nejako odstranit,tu poruchu,urobyla my masaze,dala nejake kvapky a na druhy den som s uzivanim cipralexu sekla,povedala som si ze chcem zo sebou bojovat sama,ale postupom casu som zistila ze som urobylachybu a dodnes trpim este viac ,od neliecen socialnej fobie mam dalsie fobie a problemy s pametou a mam aj tetaniu,nemozem si najst robotu,nechala som skolu kvoli tomuto..ale zijem ,aj ked antidepresivam sa vyhim stale ,neviem co mam robyt..trpim
ahojte mam taky isty problem uz par rokov a ani sama neviem kedy sa to zacalo prejavovat, trapi ma to a dost mi to strpcuje zivot ked nieco vybavujem, niekde som medzi ludmi alebo ma niekdo riadne vytoci tak zostanem hned cervena a uz neviem co mam robit som zufala a citim sa trapne viete mi poradit co na to existuje neaky liek alebo mam navstivit psychiatra ja uz fakt neviem....
Ahojte nemá niekto skusenost s: Olekszyová Zuzana MUDr. - Čistá duša s. r. o. , alebo nevie mi niekto odporučiť nejakú dobrú cvokarku v Košiciach. Dakujem
nevadilo by ti keby sme sa o tom porozprávali v súkromí? Mam niekolko otazok?
a pomohol ti so socialnou fobiou? predpisal ti aj nejake lieky? treba sa tam objednať? berie aj bez sprievodneho listu? prepac že tolko otazok ale konečne som sa rozhodla nniečo s tim robiť a chcem isť iba k tomu najlepšiemu