Dobrý podvečer!
Môj 15 ročný syn prekonal v jednom roku 2 krát ochorenie na salmonelózu. Lieči sa aj na diabetes zatiaľ bez inzulínu, ale berie tri druhy liekov.
Už druhý rok má neustále zlé pečeňové testy a pečeň sa mu stále zväčšuje. Užíval viaceré lieky ale nejaký efekt z toho nebol. Dnes sme boli na kontrole a pečeň je už zas o niečo väčšia drží dietu, napriek tomu je stav neupokojivý.
Dnes mi sestrička u jeho lekárky pošepkala aby sme skúsili niečo cez prírodnú liečbu. Rok mu dávam pestrec mariánsky a iné skúsenosti nemám. Už som zvažovala aj detoxikáciu čriev.Prosim Vás preto o rady alebo skúsenosti ako by som mu mohla ešte pomôcť. Už zvažujem aj liečiteľa ale nie som si istá.
Pečeň a jej zväčšenie
Protokol dr Berksona obsahuje
900 mg sylimarinu,
600 mg ALA a
400 mikrogramov selenu.
Kedze semena sylimarinu maju neisty a casto velmi nizky obsah sylimarinu klinicke uspechy nemozete ocakavat len jedenim mleteho semena sylimarinu. Naviac zamorenu zlc treba absorbovat do mikrovlaknin a vyniest z tela, inac sa reabsorbuje spat do krvi aj so zamorenim, tukmi a cholesterolmi.
rebarbora1979:tiez Ti radim prirodnu cestu, ktora nema vedlajsie ucinky a je ucinna.Vceli pel je na regeneraciu pecene vynikajuci,ale je potrebny nie od vcelarov,ale v podobe kvalitneho prirodneho produktu, ktory ma aj ine blahodarne ucinky:harmonizuje imunitny system,pomaha pri odstranovani odpadovych latok a jedov,je bohatou zmesou vitaminov,menaralov,enzymov, koenzymov,bielkovin a aminokyselin.Ak chces viac info,mozeme meilom....
Pozri na uvedeny protokol dr Berksona, ktory pecen odmoruje, regeneruje a dokonca je uspesny pri roznych viralnych nakazach pecene, vcitane "neliecitelnej " hepatitidy C.
Treba ho brqat s minimum 15 az 20 gramami mikrovlaknin, ktore zamorenu zlc do seba nasiaknu a vynesu z tela, inac sa v crevach znovu vstreba do krvi a odmorenie tela je minimalne, lebo s krvou sa to dostane spat do pecene.
Dobrý deň, môj 26r. má zväčšenú pečeň ( 18,5 cm ) a má aj zlé pečeňové testy, viete mi poradiť niečo prírodné na zmenšenie ( ide aj na gastro) Ďakujem
Myslím,že tu sa nejedná o pretučnelú pečeň, zväčšená pečeň je následkom užívania syntetických liekov. Pečeň postupne začne tlačiť na okolité orgány,čo môže v budúcnosti spôsobovať bolesti. V každom prípade je potrebné riešiť nielen pečeň ale aj ostatné zdravotné ťažkosti,na ktoré chlapec užíva lieky.
Na cistenie pecene je protokol dr Berksona co sa sklada z
900 mg sylimarin
600 mg ALA a
400 mikrogramov selenu
Pretucnela pecen sa odtucnuje najma pravidelnym branim lecitinu, az 2 polievkove lyzice tyzdenne a tiez doplnkom calcium D-glucarate.
Pri tom a aj inokedy je potrebne brat doplnok zmesi mikrovlaknin, co kazdemu odporucam z roznych dovodov, davka 15 az 20 gramov denne v litri vody
Rebarbora na ťažkosti s pečeňou - dobré by bolo porozmýšľať o liekoch,ktoré syn berie, prírodnou liečbou sa všetko dá riešiť ale nie naraz vysadiť lieky ,no postupne znížovať dávky. Odporúčam čaj aloe + aloe vera gél + lýcium plus + včelí peľ. Táto kombinácia je vhodná pri diabete ale aj pri ťažkostiach s pečeňou. Viac na maile , môžem napísať viac.