Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pečeň a jej zväčšenie

Príspevok v téme: Pečeň a jej zväčšenie
rebarbora1970

Dobrý podvečer!
Môj 15 ročný syn prekonal v jednom roku 2 krát ochorenie na salmonelózu. Lieči sa aj na diabetes zatiaľ bez inzulínu, ale berie tri druhy liekov.
Už druhý rok má neustále zlé pečeňové testy a pečeň sa mu stále zväčšuje. Užíval viaceré lieky ale nejaký efekt z toho nebol. Dnes sme boli na kontrole a pečeň je už zas o niečo väčšia drží dietu, napriek tomu je stav neupokojivý.
Dnes mi sestrička u jeho lekárky pošepkala aby sme skúsili niečo cez prírodnú liečbu. Rok mu dávam pestrec mariánsky a iné skúsenosti nemám. Už som zvažovala aj detoxikáciu čriev.Prosim Vás preto o rady alebo skúsenosti ako by som mu mohla ešte pomôcť. Už zvažujem aj liečiteľa ale nie som si istá.

ALINKOV

Ja mám veľmi dobrá skúsenosti a objednal som si pestrec a černuchu a veru že to po pár týžňoch je aj riadne vidieť.

modracik

Deria,pre vtacikov mozes.Myslela som to tak, ze Vceli pel od nemenovanej firmy ako prirodny produkt,nakolko tie vcely su "pestovane" v Sonoranskej nahornej plosine,kde su podmienky ine ako u nas.Je to ciste, prirodne, mnohymi rokmi a ludmi vyskusane na vlastnych zdravot. problemoch....viac cez meil, ak chces .nechodievam sem casto....

MOKE

Zväčšená pečeň je preto,lebo extrémne zachytávala tuky.Treba odmastiť a detoxikovať pečeň, ale následne regenerovť. Robí sa to pomocou pestrecu na stránke pestrec.sk je skoro všetko. Tak sa dá dopracovať k zdravej pečeni.

Deria

@Modracik,
zaujimlo by ma, ako si to myslel s tym propolisom, ze nie od vcelara??!! Ja som myslela, ze kvalitny dostanem prave u vcelara? Akurát si ho chcem zadovazit pre mojich vtacikov.:)
Inac, co sa tyka tej pecene, je to organ, cez ktory prechadzaju vsetky svinstva v nasom tele. Na pecen treba co najmenej liekov a viac prírodných vitaminov. Moj brat mal velmi zle pecenove testy. Pomohol mu za velmi kratku dobu Nutrilite od firmy Amway. Bral vitaminy, mineraly a Omegu3. Tie vitaminy su ciste rastlinne a to z roznych liecivych rastlin, ovocia a juznych plodov. Obsahuju aj provitamin A, ktory je pre uzdravenie pecene tiez velmi dolezity. Ale nakolko sa syntetickym A vit. da predavkovat a o.i. nema ani taku ucinnost, preto v prir.forme ako provitamin, ktory v tele plni funkciu A vitaminu.
Co sa tyka toho Pestreca mariánskeho, je na pecen velmi dobry. Zalezi vsak na forme, v akej sa uziva a kolko sa uziva. Ucinny je prave ten vytazok z neho, ktory sa vola Sylimarin, teda nie semienka. Cisty Sylimarin dostat aj v lekarni v kapsliach.

ZP

ZP pre Rebarboru 1970

Neviem ako pokračujete s liečbou ochorenia a čo sa podarilo,alebo nie.
Myslím,že nepostupujete správne o čom svedčí zdravotný stav syna,pokiaľ sa nezlepšil od januára. Takto cez mail Vám poradiť nie je jednoduché,nakoľko samotné užívanie Pestreca potrebuje aj určité špecifiká a systém.No neverím, ak ste postupovali správne,aby problém pretrvával.Po infekčnom poškodení pečene si kroky treba zvážiť a hlavne odstrániť chyby ktoré pečeň vykazuje.
Nič lepšie ako Pestrec Mariánsky nepoznám a funguje s určitosťou,len spôsob ako liečbu vykonávať nemusí byť správny.A je dôležité či obsah silymarínu je dostatočný, to či pochádza z krajiny pôvodu,ako pripravený ho užívate atď.
Treba začať s regeneráciou pečeňovej membrány,ktorá má za úlohu zachytávať a odstrániť nežiadúce látky z krvi,ktoré nám robia zlý obraz krvi.
Len funguje to trocha inak.
Musíme začať tým,že naštartujeme tvorbu tráviacich enzýmov,tvorbu žlče,pravidelné vylučovanie a peeling čiže očistu črevného traktu,kde sa zvelaďuje imunitný systém. Regenerácia pečeňových buniek a pečeňovej membrány ide súbežne s týmto procesom.To je ako strojček na hodinkách.Chýba nám niečo jedna malá súčiastka a nejdú.
Pečeň je náš palubný počítač,ktorý systémovo hlási poruch miesto reštartu len mažeme chybu a neopravíme ju.
Kľúčom a opravárom je Pestrec Mariánsky,jeho plod je to čo potrebuje syn,nie liečiteľa a šarlatána. S pozdravom kurtis.sk a majte na pamäti,že pečeň je vstupná brána k nášmu zdraviu.Už Rimania pred 2000 rokmi vedeli čo ich udrží v kondícii a udrží zdravých na dlhých výpadoch a vojenských presunoch, ale určite sa na ceste nezastavili v lekárni, aby si kúpili liek na pečeň.