Neviem prečo ale moj muž si nasiel milenku. Viem určite sa pytate ako somto zistila ale zistila som to. Najprv som si začala všímat jeho vyrovnanost pri pohlavnom styku. Už vobec nebol taky nezní aky býval a mňa to začalo stvat. Ale povedala som si že t o má len take sproste obdoobie a ze Ho to prejde. No potombto prišlo manzel sa sprchoval a nechal si mobil v obyvacke. Nemohla som odolat a pozrela som sa mu do kontaktov. Mal tam kontakt označeny ako: "Kočička" najprv som si hovorila že je to moje číslo a potešilo má to až dovteey ktv som sa mu nepozrela na SMS. Mal tam s nou napisanych aspon 100 správ a každá tretia správa bola odfotena nahá v zrkadle. Brr!!! Nastvala som sa a vykricala som mu že má podvadza, samozrejme že sa.začal vyhovarat ze nie, ale ked som mu ukazala jeho mobil a správy tak sklapol. Normalne si predomna klakol a.povedal že už.niky viac... Ja som mu dala facku a chcela som odist ale nemala som kam. Doteraz s ním zijem a tvarime sa akoby sa nič nestalo. Ale stále Viem že má milenku, pretože si mobil stále stráží a nenechá Ho ani na sekundu v jednej miestnosti so mnou. Neviem čo mám robit... Sestra mi povedala že má ubytuje u nej ale... Ja ku nemu stle cosi citim a stále dufam ze sa spamata aj ked.je.to marne...
Ma milenku
naozaj odíď a ukonči to, váž si samú seba, určite nechceš držať pokope niečo, čo nejde... buď si to uvedomí a príde ťa vyprosiť a bude to myslieť vážne a zistí o čo prichádza, alebo nie a v oboch prípadoch je dobre, že si to urobila...
naja78
tak hadam ked mam proble mvo vztahu tak sa najskor rozidem, nie ?
uz len logicky do prdele, nebudem k zene tak neucitivy, ze ju nakazim sajrajtom..
a preto ocakavam aj od nej to iste.
problem?
POVEDZ MI HO
az potom trtkaj inych... alebo ine..
zivot je prilis kratky na taketo "hry"....
skusala si zistit, v com sa stala chyba ked ta zacal podvadzat? vo vztahu su vzdy dvaja a preto vinu nezvaluj len na muza, nechcem ho obhajovat, cokolvek sa medzi vami stalo toto robit nemal ale zrejme nebol vo vztahu uplne stastny a spokojny a teda to co mu chybalo hladal inde... porozpravajte sa co bolo pricinou, ak nezmyzne dovod preco sa tak zacal chovat neprestane ho lakat druha zena. treba nato komunikaciu aby ste zistili ci to este medzi vami ma zmysel, teda ak si ochotna odpustit mu ked aj on sa bude snazit a samozrejem prestane podvadzat. lebo tvarit sa, ze sa nic nestalo je hlupost, same sa to nevyriesi a mozno pri nom naozaj len stracas cas ktory si mohla venovat niekomu inemu, lepsiemu
pokial je toto realna tema, tak by som odporucal zachovat si hrdost a odist..
sice su history a story o tom, ako toto upevni vztah, ale do prdele ludia, to je humus...
okamzite by som odisiel..
Strasna situacia, je mi to moc luto! Ale hlavu hore, stretnes lepsieho, tento si nezasluzi ani aby si si do neho obtrela topanky!
Odít k sestre Inka, máš pravdu že je to márne.. keby zistím manželovu neveru a mám možnost ist k sestre bývat neváham.. A dlho dlho by musel chalan bojovat o to aby som mu dala druhu šancu. zrejme nemáte deti ?? neváhaj neostan sním ved je to od neho uplne ubohé a ak sa snou aj dalej stretáva tak neni o čom. nebud hlupa... daj mu priučku