Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ma milenku

Príspevok v téme: Ma milenku
Inka12346

Neviem prečo ale moj muž si nasiel milenku. Viem určite sa pytate ako somto zistila ale zistila som to. Najprv som si začala všímat jeho vyrovnanost pri pohlavnom styku. Už vobec nebol taky nezní aky býval a mňa to začalo stvat. Ale povedala som si že t o má len take sproste obdoobie a ze Ho to prejde. No potombto prišlo manzel sa sprchoval a nechal si mobil v obyvacke. Nemohla som odolat a pozrela som sa mu do kontaktov. Mal tam kontakt označeny ako: "Kočička" najprv som si hovorila že je to moje číslo a potešilo má to až dovteey ktv som sa mu nepozrela na SMS. Mal tam s nou napisanych aspon 100 správ a každá tretia správa bola odfotena nahá v zrkadle. Brr!!! Nastvala som sa a vykricala som mu že má podvadza, samozrejme že sa.začal vyhovarat ze nie, ale ked som mu ukazala jeho mobil a správy tak sklapol. Normalne si predomna klakol a.povedal že už.niky viac... Ja som mu dala facku a chcela som odist ale nemala som kam. Doteraz s ním zijem a tvarime sa akoby sa nič nestalo. Ale stále Viem že má milenku, pretože si mobil stále stráží a nenechá Ho ani na sekundu v jednej miestnosti so mnou. Neviem čo mám robit... Sestra mi povedala že má ubytuje u nej ale... Ja ku nemu stle cosi citim a stále dufam ze sa spamata aj ked.je.to marne...

Liliana65

Žužova

tak je to asi spoločný majetok, ak ho nadobudli spolu, alebo počas manželstva... ale myslím si, že by som neostala s takým partnerom, nedokázala by som mu veriť a hlavne on vie, že jeho partnerka sa to dozvedela a zrejme to aj tak neolutoval a neskončil to...

Žužova

Ked su manželia maju dajme tomu spoločný dom aa toto sa stane má právo jeden vyhodit toho druhého ? to je blbost alebo ? len sa pýtam

Liliana65

rovinka

rátala som s tým, že je to jeho dom... neviem prečo, tak nech ho vyhodí, ide ŕelatívne o to isté a to o odlúčenie

rovinka

A ja sa pýtam, prečo by ona mala odísť z domu, keď to on urobil chybu :D

ale nie... je to ťažká situácia, určite to musí bolieť. Asi by bolo najlepšie sa na chvíľu odlúčiť. Aj keď je tam riziko, že on si domov do prázdneho bytu dovlečie tú milenku a budú spať ešte aj v ich posteli. To by som nedovolila..!

Fleur-de-lis, ja ti dám mail, (nie je môj pravý, len taký zastupujúci) :) pošleš mi tam niečo o čom si hovorila?

skarabeuska@azet.sk

Fleur-de-lis

ak tomu šancu nechceš dať, tak nerozumiem prečo si si ho brala a sľúbila mu, že s ním budeš v dobrom aj zlom. Teraz máte obdobie, kedy je to zlé, ale nie stratené. Zatiaľ určite nie. Tvoja rana musí byť hlboká a bolestivá. Možno potrebuješ na chvíľu odísť k sestre a upokojiť sa, popremýšľať o tom.
Neobviňuj však len jeho. Človek, ktorý sa na veci nevie pozrieť pravdivo, nikdy nedozrie.
Mrzí ma to. Prajem ti veľa síl a múdrosti.

Fleur-de-lis

vieš, ono sa to začalo už dávno. A chyba je na strane vás oboch.
Človek si nehľadá milenku ak má vo vzťahu všetko čo potrebuje a ak vzťah berie vážne. Ak je tvoj muž veľmi veľmi pracovne vyťažený, tak ju zrejme má len na sex lebo takto si muž uvoľňuje stres. Samozrejme, že mal byť múdrejší a radšej začať športovať.
Ak si ju našiel preto, lebo mu niečo vo vzťahu chýbalo, tak ho musíš prestať obviňovať a pozrieť sa na váš vzťah objektívne. Ako ste sa snažili naučiť o sebe čo potrebujete? Ako ste si to dávali? Starali ste sa o svoje manželstvo? Mal tvoj muž tvoju úctu, dôveru, obdiv? Dokázal ťa urobiť šťastnou alebo si žena, ktorá je večne nespokojná a nešťastná? Dávala si mu pocit, že zlyháva? Prestala si sa o seba starať?
Ak má muž pocit, že svoju ženu nedokáže urobiť šťastnou nech sa akokoľvek snaží, tak si nájde inú, ktorú bude robiť šťastnou.
Je tam množstvo otázok, ktoré si treba pravdivo zodpovedať. Spýtaj sa ho čo mu vo vzťahu chýba.
Vieš po anglicky? Ak áno tak ti veľmi veľmi pomôžu knihy a audio od Alison Armstrong. Má úžasný pohľad na mužov a ženy a naše odlišnosti. Aj vďaka nej mám krásny vzťah :)
Ak nevieš po anglicky, tak daj sem mail a niečo ti pošlem.
Či chceš odpustiť a začať odznova a správne je tvoje rozhodnutie. Ja by som tomu šanca dala. Len ak by nič nefungovalo, tak by som odišla z manželstva.
Ak sa však rozhodneš, že mu odpúšťaš a že idete odznova, tak by si si mala sľúbiť, že mu to už nebudeš vyčítať a vyhadzovať na oči. Bude to ťažké, ale niet silnejšej a múdrejšej ženy, než takej, ktorá má svoj jazyk pod kontrolou :)

U-turn

Agnes998 a toto je syndrom moderneho cloveka , volam to syndrom pokecovy, alebo facebookovy, ze "musim sa ukazat, ze co poviedia", hladny na nazor inych, ktory mu v nicom nepomoze, tj. predvadzac...
novy cas a nase cele-v-riti pekne formuju narod do sraciek..

Agnes998

No este to zvlaluj na nu ze ona je vinna za to ze ju podvadzal! Manzelia nie su jedna osoba, su to dvaja ludia a kazdy je sam zodpovedny za svoje ciny! A existuje velmi vela muzov ktori budu podvadzat, nech by mali pri sebe akukolvek zenu, nech by boli akokolvek spokojny s manzelkou a nic by im nechybalo. Pozri temu "chut na inu" kde si chlapec riesi komplexy z maleho penisu a hoci je s priatelkou max. spokojny, ona ho chvali, obdivuje a nic mu nechyba, chce zistit, ci mu aj ine budu ospevovat vtaka. Aj tu je na vine zena? Co mala urobit aby bol spokojny a aby mu vyhovela, mala mu zaplatit plastiku vtaka a nech si ho zvacsi o 5 cm? Ver tomu, ze aj keby to urobila, aj tak by ju podvadzal lebo by chcel vediet co povedia druhe zeny na jeho noveho vtaka!