...............PRIDAJ TYPY NA CHUDNUTIE.............

Príspevok v téme: ...............PRIDAJ TYPY NA CHUDNUTIE.............
kikikus

TAKZE NAJSAMPRV VAM CHCEM POVEDAT ZE SOM SA ROZHODLA CHUDNUUUUUUUUUUUT.... ANI NIE TAK VELMI LEBO NIE SOM AZ VELMI TUCNA ALE:POTREBOVALA BY SOM NEJAKE BODY PRI CHUDNUTI KTORE BY SOM MALA DODRZIAVAT A KTORE ZARUCENE POMOZU ALEBO MATE ODSKUSANE....ESTE CHCEM PODOTKNUT ZE NECHCEM ZIADNE DNOVE !!!!!DIETY!!!!! ALE NEJAKE TYPY NA ZHODENIE KIL A NEJAKEHO TUKU....INAK KAZDY DEN CVICIM NA ORBITREKU CCA +-20 MINUT......VELMI PEKNE DAKUJEM........PAPAAAAAAAAAAA

rubinka

ahojte.napiste mi nejaku super rychlu dietu, potrebujem rychlo schudnuta tak osem kil.mam 165 cm a 74kg.diky.piste mi na bizonova.s@atlas.sk

hmm

Baby, ked uz chcete cvicit tak minimalne 30min aspon 3krat do tyzdna,, lebo do 30min telo spaluje len cukry v krvy a az po 30min zacne spalovat tuky.. som na zdravotke a toto sme sa ucili. takze ak neviete schudnut ked si rano spravite 20brusakov, sa necudujte..

arion

zubi,ahoj a kde si bola doteraz?ides na last minute alebo co?To si treba dat riadny naskok pred dovolenkou,ja uz na to posledne roky myslievam skor.Ale pred tym to boli tak 3kg.Teraz 5.Ale tak skus aspon nieco,schudni aspon 3kg,to realne je a zvysok vyplavas.Ja vzdy schudnem aj tam,a vzdy mam pevnejsie telo,a lepsie sa citim.Vlani som bola aj na svedskych stoloch,kym ini sa nezapli a ze +4kila,ja som aj schudla.Disciplina a pravidelna strava a pohyb .Maj sa pekne ,ja sa idem tak 2hod teraz urcite bicyklovat.Ale da sa aj tych 4-5kg.Ludia vedia s pevnou volou robit zazraky.Ty si za seba zodpovedna.Tak zacni hned teraz,ziadne zajtra.Peknu nedelu.

žubi

Ahojcek, bol tu niekto kto by mi povedal ako rychlo schudnut do plaviek, za tyzdem idem na dovolenku a cem mat do vtedy super postavu, da sa to vobec stihnut , chcela by som zhodit tak 4-5kg. Vopred dakujem

evul

Jeej, ja sa na vas uz nemozem pozerat :-D Precitajte si na www.chudnutie-ako.sk, ako je treba jest, aby clovek chudol/nepriberal, je to logicke a zdrave :)