Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

...............PRIDAJ TYPY NA CHUDNUTIE.............

Príspevok v téme: ...............PRIDAJ TYPY NA CHUDNUTIE.............
kikikus

TAKZE NAJSAMPRV VAM CHCEM POVEDAT ZE SOM SA ROZHODLA CHUDNUUUUUUUUUUUT.... ANI NIE TAK VELMI LEBO NIE SOM AZ VELMI TUCNA ALE:POTREBOVALA BY SOM NEJAKE BODY PRI CHUDNUTI KTORE BY SOM MALA DODRZIAVAT A KTORE ZARUCENE POMOZU ALEBO MATE ODSKUSANE....ESTE CHCEM PODOTKNUT ZE NECHCEM ZIADNE DNOVE !!!!!DIETY!!!!! ALE NEJAKE TYPY NA ZHODENIE KIL A NEJAKEHO TUKU....INAK KAZDY DEN CVICIM NA ORBITREKU CCA +-20 MINUT......VELMI PEKNE DAKUJEM........PAPAAAAAAAAAAA

jacquelin

takze ked sa bude napchavat sladkym do 16.00 nepriberie, hej?? dobry joke!!no takze zaklad celeho chudnutia jedz do syta zeleniny, peceneho kurata bez koze, ryby, ovocie, strukoviny a vsetky tieto hrozne veci... ae za ten vysledok sa ti to oplati a vela pi (samozrejme cistej vody al nesladeneho caju!!) a hyb sa...!!

krasavica

A dalsi zaklad je nic si neodopierat, chuti mi zmrzka, tak si dam, chuti mi napolitanka, dam si, ale sladkosti jedavam tak do 16:00, potom sa snazim ich obmedzit, ale nechybaju mi, lebo viem, ze na druhy den si ich znova mozem dovolit.

krasavica

Takze ja som velmi drzala diety a neviem co, ale nikdy som nebola taka stihla ako teraz. Moj typ, na ranajky zjem vsetko na co mam chut, 2 rohliky so sunkou, sladkost, jogurt, proste co mi chuti, na obed zjem len hlavne jedlo a na veceru len nieco lahke. Proste zaklad je uberat z jedla do vecera, aby to nebolo naopak.

nicolka

Chcela by som sa spýtať na tie fólie tom mám použiť pri cvičení ale keď idem spať čiže keď spím. vďaka - pre pauli 23

dandy5

no moj zaruceny redept je nezrat, ale teraz vazne...ta folia je nebezpecna, predsa koza tak isto musi dychat, idealne je cvicit rano dat si napr. kafco a nic ine a cvicit a trosku spravne kombinovat potraviny a kazdu chvilku trosku a velmi radikalne obmedzenia su o nicom a aj tak len docasne

jaja

skus tych 20 min predlzit na 30 alebo 40(to zalezi kolko budes vladat) a potom este trochu poposilovat brucho, chrbat,zadok.tuky sa zacinaju spalovat az po 20min.ja som tiez chcela schudnut 3 kila.tak som zacala bicyklovat.najskor 10,potom 20 minut.vobec som nechudla tak som sa nahnevala a zacala som 30,40 ako sa mi chcelo a hned sa to ukazalo na vahe.a nemusis kazdy den,staci 3-4 krat do tyzdna.alebo kedy sa ti chce.cvic tak aby si sa citila dobre aj po docviceni(aj unava moze byt prijemna),lebo inak sa ti druhy den uz nebude chciet.

jablcko

ja mam velmi dobre skusenosti s grepovym salatom (ako to ja volam) v podstate nakrajam grep uplne ocisteny na male kusky a zalejem cerstvou stavou z pomaranca s trochou orechou, je to dobre a jem to ako veceru.. jednak ze ma to zasyti a jednak je to chutne, inak jem normalne teda 5 krat denne s tym ze veceru mam ten salat.. zatial to zabera a nie je to velke obmedzovanie a mam aj dennu davku vit C...

myshina

Ja som sa skontaktovala na stránkach o chudnutí poslali mi proteiny vyhodila som za to 1300sk a mám pocit že z toho priberám môže to byť ma to štve .

vierka

mam problem s tukmi na chrbte v časti približne ako sa zapina podprsenka. pri kazdom mojom pohybe vidno hrozne zahyby, ,ktore mi vadia. pozna niekto prosim nejaku radu? aj na vvia7@azet.sk

rybka17

zaklad je pohyb.ja ked chodim pravidelne cvicit tak akokeby mi menej chutilo jest.proste som preprogramovana na taky moj fitnes rezim.takze ako prvu vec odporucam aktivny pohyb minimalne 3 krat do tyzdna aspon hodinu. Ja by som ti po tych 20 minutach na orbitreku odporucala este pol hodku posilovacie cvicenia na brucho, zadok,nohy a ruky a 10 min strecing