Tahaky na skuske

Príspevok v téme: Tahaky na skuske
linux

Ahojte,

som doktorandkou a obcas idem strazit na skusku studentov. Myslite si ze je v poriadku aby studenti mali tahaky? Avsak to uz ani nie su tahaky typu ´´nieco mi nejde zapamatat, dam si poznamku na tahak´´, ale doslova nakopirovane poznamky vytlacene v mini rozmeroch. Mna to hneva kam zachadza uz drzost studentov, tahaky beriem, vysluzila som si vsak uz zopar novych ´´titulov´´ poza chrbat kvoli tomu. Potom aj tak vyzera nase skolstvo. Co si o tom myslite?

linux

No hned sa spytam zajtra skusajuceho ci mi da pravomoc aj vyrazit zo skusky von :-D

xxy,
na PrifUK. Samozrejme ze nie vsetky predmety su na statniciach, ale tie na ktore chodim strazit tak su, ci na pisomnych, ci na ustnych :-) a minule som normalne na statniciach pisomnych videla ako sa dievcina chcela snazit, ale som sa posadila k nej a mala dosnazene :-) Pisomne sa jej podarili, ale pracu nezvladla.

flegma

xxy - toto spravil jeden profak aj u nas na vyske... na zaciatku skusky sa spytal kto ma tahak, z 30 sa prihlasili piati, obzrel si tie tahaky a poslal ich prec s Ackami v indexe
no mna by asi vystrelo

xxy

nie vsetko je na statniciach.. neviem na akej vs ucis, resp. co, ale normalne to funguje tak, ze za tahak sa samozrejme student vyhodi zo skusky. kebyze ma uci niekto, kto mi tahak iba zoberie, tak samo, ze sa nikdy nenaucim :) naco aj. ale mali na strednej ucitela, ktory dal dokonca za tahak jednotku.. za vyborne spracovnaie :D

linux

A co na ustnych statniciach? Vsak tam si pockaju niektore predmety na studentov. A je to velmi vidiet kto opisuje, rec tela to prezradi :-D cize ked vas necha skusajuci opisovat tak preto ze to ma na haku,nie preto ze to nevidi. Asi naozaj zacnem vyrazat studentov, nie len to ze budem tahaky brat.

Maoam

kabel - ale za tvojich cias sa studovalo este poriadne...to sa neda porovnat.....vsak este za mojich cias sa robili povinne prijimacie skusky aj na SS a to aj pre tych, ktori ZS opustali s priemerom 1,0 :DDDD

no a na VS tvojho typu, tak tam sa dostali len ti naj a skoncili tiez iba ti, ktori na to mali

winki

Ja si robím ťahák vždy, ale nie preto, že by som sa na tú skúšku neučila. Je to taká moja istota. Na ťahák napíšem to, čo si myslím, že si neviem zapamätať. Veľa krát ten ťahák, ani nepoužijem a ani nepotrebujem. A ak mám povedať pravdu naučila som sa to práve od spolužiakov, čo sa absolútne na skúšku neučili, prišli s ťahákom z celého učiva a na skúške to celé opísali....Ale ako vravím, ja sa naučím vždy, ale ťahák je pre mna taká barlička....

linux

Samozrejme ze su, mam za sebou vysku a z roka na rok ma viac cukalo na prednaskach ktore ma nebavili, ale vydrzala som. Nikdy ma vsak nenapadlo robit tahaky a podvadzat, cisty vysmech skole, a ta hanba ze by mi to skusajuci nasiel...

xxy

co ja viem, tiez som obcas odtrhla stranu z knihy, ked nebol cas robit tahaky.. na predmety, ktore ma zaujimali, a ktore som vedela, ze do buducna vyuzijem, som tahaky nepotrebovala, na ostatne som si aj ja robila tahaky... resp to robil kolektivne jeden clovek a niekedy to bolo fakt take mini, ze to neslo precitat. lebo aj na vyske su predmety, ktore dany clovek NEVYUZIJE. chapeme sa, nie?