Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tahaky na skuske

Príspevok v téme: Tahaky na skuske
linux

Ahojte,

som doktorandkou a obcas idem strazit na skusku studentov. Myslite si ze je v poriadku aby studenti mali tahaky? Avsak to uz ani nie su tahaky typu ´´nieco mi nejde zapamatat, dam si poznamku na tahak´´, ale doslova nakopirovane poznamky vytlacene v mini rozmeroch. Mna to hneva kam zachadza uz drzost studentov, tahaky beriem, vysluzila som si vsak uz zopar novych ´´titulov´´ poza chrbat kvoli tomu. Potom aj tak vyzera nase skolstvo. Co si o tom myslite?

Prezyvka55

K skole patria tahaky a k tahakom patri vyhadzovanie, kto chce pouzivat tahak musi sa naucit pouzivat ho tak aby na to neprisli, to je sucast tahakovej hry. Takze ked vidis u niekoho tahak tak vyhodit zo skusky je samozrejme. Treba aj vediet podvadzat, tahaky na lavici su drzost.

ruzenkaRK

vyhadzovat zo skusky? co si tym chces dokazat? ja som tahaky pouzivala vzdy - aj na statniciach. je to sucast. Aj tahak si musis vediet spravit. A na niektore predmety je tahak nutny. Ja som takto spravila dve vysoke skoly :-) ved preco si to neulahcit ked sa da? A ze vysmech skole? Jasne ze hej.. slovenskemu skolstvu sa vzdy rada vysmejem :-) len uz asi nie kedze som uz dostudovala :-)

Dawia

Verejne ponižuješ?? preboha ty co trepeš??:D som schopna, ale nemienim driet zbytocne ked vidim ako si takto mnohi zlahcuju zivot, prečo nemožem ani ja

linux

Ano bola som studentkou, ale ja som neopisovala. Vzdy som sa pripravovala na skusku a ked to nebolo logicke, ci som mala malo casu tak som sa to jednoducho naucila naspamat a bolo. Pre mna radsej dostat FX ako si robit tahaky a opisovat.
No co sme mali povinnu skusku z jazyka uz na doktorandskom stupni, tak sme vsetci museli odovzdat mobil do krabice a vratili ho az po kompletnej skuske.

Dawia

My sme naprikald skopirovali usb ucke, a malis me vsetky testy. Urobilis me ich na becka, ačka, ale v den vysledkom sme mali všetci fxka.Potom spol.napisala ucke ze chce vidiet test, preco ma fx. nato sa nam znamky v systeme zmenili :D

Dawia

Ja som vysokoškoláčka, a vždy som sa bála opisovať, avak ked vidím ostatných ako všetko maju v HTCčku, a maju becko uz to skusam aj ja .. No,co mam anto povedať? nemalo by sa, ale mala bysi aspon raz za čas sa tvarit, že nevidis pokial ide len o zápočet.Aj ty si bola študentka, nezabúdaj