Odskusane afrodiziakum pre zeny?

Príspevok v téme: Odskusane afrodiziakum pre zeny?
macina41

Ahojte.Mam 41 a problem sexualneho charakteru.Vsetko,co sa ponuka na zvysenie chuti na sex je pre muzov.Je nieco,co mate odskusane a funguje u zien?Uz roky nemam chut na sex.Az ked uz sa premozem a moc na to myslim a pride nato,hovorim si,ze je to take uzasne,ze budem pokracovat nadalej a ked je po,tak viem,ze mam pokoj na dalsie dva mesiace.Je nieco,co sa da objednat,kupit,co zvysi chut na sex u zien?V sex shope mi bolo povedane,ze nefunguje nic,ze je to len vsetko o peniazoch,ale ucinok naozajstny nema ziadna tableta.To vazne?Prosim,len tie co maju nieco naozaj odskusane.Chcem podotknut,ze chyba nie je u chlapa.

Michal123321

Ja osobne využívam feromóny a afrodiziaká z eshopu www.ruzovislonik.sk , vyskúšané sú bomby do kúpeľa, spreje, kvapky...treba skúsiť, každému sedí niečo iné...

Milner

Niektórzy uważają, że oglądanie filmów dla dorosłych pomaga. Spróbowaliśmy i spodobało nam się. To po prostu niezwykłe. Moja żona była zadowolona. Niedawno zasugerowano mi sprawdzenie takiego zasobu jak fapjerks.com. Może to być pomocne dla tych, którzy również wolą oglądać filmy.

bulgarianrose

VIP POWER afrodiziaká s epimediom 2 dávky

Vip Power by Elimus je revolučný produkt na stimuláciu sexuálneho života.

VIP sexuálny stimulant pomáha rozširovať krvné cievy penisu u mužov, čo zvyšuje citlivosť a pomáha dosiahnuť erekciu počas sexuálnej stimulácie. Ak ho užívajú ženy, VIP doplnok zvyšuje prekrvenie pošvy, čo uľahčuje sexuálne vzrušenie.

Aktívne zložky: Glukózový sirup, precedený kvetový med, morušový džem, peľ, sójová múka, Epimedium, karob, ovos, zázvor, galangal, škorica, Maca, americký ženšen, žihľava, sibírsky ženšen, Ginkgo biloba, ženšen, tekvica, Tribulus. Gotu Cola, vanilka, materská kašička

Dávkovanie: Odporúčaná denná dávka je 1 jednorazová dávka 9 g. Očakávaný účinok sa dostaví 30 - 45 minút po použití. Po tomto období, počas sexuálnej stimulácie, dostanú muži erekciu. U žien začne mať epidemická pasta priaznivý účinok do 45 minút Pitie alkoholu môže dočasne oddialiť pôsobenie doplnku a nástup erekcie.

Účinok u mužov: - vedie k veľmi silnej a dlhotrvajúcej erekcii, spomaľuje ejakuláciu, zvyšuje sexuálnu silu; - ovplyvňuje počet a kvalitu spermií; - zlepšuje pamäť. Účinok na ženy: - je možné cítiť zvýšenú citlivosť pošvových stien; - maximalizuje sexuálny apetít, znižuje strach a úzkosť; - znižuje prebytočný hlien, zvyšuje vylučovanie estrogénu.

Neužívajte doplnok: - ak ste alergický na Epimedium alebo na ktorúkoľvek z pomocných látok; - ak trpíte srdcovými problémami; - ak trpíte cukrovkou; - počas tehotenstva a dojčenia. Ak užívate lieky, poraďte sa s lekárom. Užívanie doplnku VIP môže zvýšiť účinky liekov nazývaných dusičnany a donory oxidu dusnatého, ako je amylnitrát. Tieto zložky sa bežne vyskytujú v liekoch na angínu. U ľudí užívajúcich alfa-blokátory na liečbu krvného tlaku a u pacientov s problémami nalačno sa môžu vyskytnúť závraty. Vyvarovať sa ľudí trpiacich hypertenziou, cukrovkou, onkologickými ochoreniami so zvýšeným tlakom na semimonálnu artériu. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Nepoužívajte ako náhradu pestrej stravy. Doplnok výživy.
www.bulgarianrose.sk

bulgarianrose

www.bulgarianrose.sk
Tribulus terrestris - Kotvičník zemný 30gr

TRIBULUS terrestris - je prírodný zdroj sily, energie a hlavne sexuálneho libida

Niekto mu hovorí rastlinná modrá pilulka, inde sa dočítame o životobudičovi. Kotvičník zemný každopádne obsahuje vysokú hladinu fytosterolov, ktoré pozitívne ovplyvňujú plodnosť, libido a funkciu prostaty. Športovcom môže zvýšiť výkonnosť, pracovne vyťaženým ľuďom pomáha od stresu, nespavosti a podráždenosti. Napriek tomu, že je obsiahnutý v mnohých potravinových doplnkoch, obľuba čistej byliny stále rastie.

laurittko

Tiez som uz odtial nieco obejdnavala a vek mas kontrolovany hned na zaciatku a pride to zabalene ako balicek od nejakej zdravotnej spolocnosti tusim pod ktoru to spada, cize ziadne napisy ze co je asi obsahom nenajdes :D Fakt velmi pekne a diskretne to balia :)

kralovna_12

asi majú ale skôr tipujem v takých "špeci" obchodoch a tam ja nemám ešte dosť odvahy ísť tak radšej to obejdnávam :D

alicazazrak

za mna jednoznačne španielske mušky zo superlove. Vyskušali sme všetko a toto jedine nám pomohlo zvyšit chut na sex

dagmar12

a nemajú ich aj v obchodoch riadne?... lebo ten superlove je superlove.sk ako eshop či?... ako to od nich príde?... vek budú kontrolovať až pri prevzatí pri takom type objednávky?... nebude to trošku čudné?... :D

kralovna_12

ak nemáš alergiu na nejakú látku čo je v nich a nepreženieš dávkovanie tak pochybujem :D. a inak je to easy priste si ich nakvapkách pod jazyk a čakáš tak 20 minút a príde taka proste náladička :)