Ahojte.Mam 41 a problem sexualneho charakteru.Vsetko,co sa ponuka na zvysenie chuti na sex je pre muzov.Je nieco,co mate odskusane a funguje u zien?Uz roky nemam chut na sex.Az ked uz sa premozem a moc na to myslim a pride nato,hovorim si,ze je to take uzasne,ze budem pokracovat nadalej a ked je po,tak viem,ze mam pokoj na dalsie dva mesiace.Je nieco,co sa da objednat,kupit,co zvysi chut na sex u zien?V sex shope mi bolo povedane,ze nefunguje nic,ze je to len vsetko o peniazoch,ale ucinok naozajstny nema ziadna tableta.To vazne?Prosim,len tie co maju nieco naozaj odskusane.Chcem podotknut,ze chyba nie je u chlapa.
Odskusane afrodiziakum pre zeny?
kralovna_12 práve o nich som už počula... ako oni "fungujú"?.. nemôžu byť škodlivé?...
na superlove kupujem španielske mušky a tie vždy zaberu. je to jedine na čo vždy spolieham
Presne alebo si urobte romanticky vikend niekde mimo a uvidis ci to prave nie je pre vas proste niekedy staci prerusit stereotyp a viac toho sa zmeni :))
A nemáš sa len problém uvoľniť? Skús masáž, sviečky proste romantiku :)...
neviete niekto o niečom ešte?... Je to už mrtve, ale za tych 6 rokov by sa už mohlo niečo lepšie snáď nájsť... Tiež prosím len fakt niečo, čo máte sami odskúšané...
Clitorin – afrodiziakum pre ženy
Ja mam rada sex a mam priblizne vek ako ty.
co sa tyka vyskusanych
..afrodiziak je to lokalne pred sexom lubrikant, ktory vzrusuje vola sa durex play Q. da sa objednat na nete. Muz nic pri tom necit ..ale ja sa citim uzasne...Ten durex play q stoji cca 10 eur staci kvapka..ja sa vzdy pri tom uvolnim a vzdy mam orgazmus, tak zvlastne to hreje, a pali zaroven ten lubrikant
Tak po objasneni toto tipujem na podvedomu psychicku barieru. Tvoj manzel ti asi velmi ublizil a podvedome mas problem i ked tvrdis, ze nie. Ja byt na tvojom mieste, asi by som vyhladal odbornu pomoc a nie afrodiziakum.
Ano,mas uplnu pravdu.Len tu je to ine.Manzel odisiel za inou.Tam to uz bolo roky na bode mrazu.Zrazu som sa zamilovala,mam partnera,rozvod vysporiadany,len...ked sme spolu,som strasne vzrusena,on je uzasny.Vie presne co a ako,ale...ked k tomu dojde,zrazu ostanem sucha a je po vsetkom.Potrebujem asi nieco,co mi pomoze na zaciatku asi odblokovat ak mam nieco v hlave a potom sa uvidi.
Ahoj, mam 42 a nas sex s manzelkou by tiez bol ta-ta, ak by sme sa nesnazili. Opytam sa ta takto - co robite na ozivenie? Chodievate niekam na vikendy? Na vylety s prespanim mimo domova, na spolocenske akcie? Urobite si kupel so svieckami? Romanticku veceru v dobrej restike? Co eroticke spodne pradlo, kupujes si? Starate sa o seba, aby ste vyzerali fyzicky dobre? Vie ta manzel (partner) rozosmiat? Vies, ak by som len sucho chcel sex v tomto veku po vyse 20 rokoch, tak verim, ze by to manzelku tiez nebavilo. My sa milujeme niekolkokrat do tyzdna. Najlepsie afrodiziakum je prejavovanie zaujmu, podpichovanie, dobra nalada, prekvapenia a tak podobne.