Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pokazil som to?

Príspevok v téme: Pokazil som to?
macko22

Cauko, mam taky problemik poznam jednu babu dost sa mi zacila uz skor ale vzdy som si myslel ze na tu by som nemal ani z dakeka, pacila sa mi ale neriesil som. Potom sme si zacali pisat, bolo to fajn zdala sa mi prijemna zata baba... aj ked bola niekedy taka nenapisala nikdy prva nevedel som co si mam mysliet ci je to pacenie sa obojstranne. Tak som sa asi zalubil do nej. Po case sme sa stretli niekolko krat, pri kazdom stretku som bol nervozny nevedel som co robit zo sebou srdce mi islo vyskocit som dost hanblivy a ked ide o babu ktora sa mi paci neviem da s noz velmi rozpravat od nervozity. Stretko boli v pohode nakoniec a prislo dalsie a dalsie az kym k niecomu nedoslo medzi nami viac krat sme spolu nieco mali, len problem bol ze takom stretku ked sme boli celu nov spolu bozkavali sa hladkali a pod. na dalsi den sme sa tvarili ako kamosi aspon ona tak pisala o inych veciach len jak o tom co po tom ved sa nieco stalo. Tak potom zas sa stalo nieco a zas a zas. Po poslednom stretku som cakal ze sa nieco udeje a nic, pisala uplne ine veci ako doslova blbosti, potom som nadobudol pocit ze ma vyuziva sice neviem naco ale tak ma napadlo ze sa hra. Absolutne som z nej nevedel vyjst. Ked som nenapisal tak nic ani stretko nevedela zorganitovat. Tak som nakoniec vymyslel taku blbost ze mam inu, povedal som kamaratovi ze nech jej povie ze mam uz inu a chodim s inou. Cakal som ako bude reagovat. A ona mi po nom len odkazala ze je prekvapena ale ze mi blahozela a praje mi vo vztahu vsetko dobre. A ze naozaj uprimne blahozela. A odvtedy si nepiseme. Vsetko skoncilo alebo mal by som to napravit? Poradte prosim

katka7362

Vyzera to tak ze dnes sa uz ludia nevedia vykoktat a dat najavo druhemu ze chcu nieco viac. Nepride mi to normalne stretavat, aj sa bozkavat atd a ani si nedat najavo naklonost. Nabuduce sa zamysli kym si zacnes vymyslat. Taketo hovadiny to normalneho vztahu, ani na jeho zaciatok nepatria.

Žužova

Presne ako píše ouii ...treba byt otvorený ak to myslíš vážne bud uprimný..povec ako to bolo ...ak je rozumná pochopí to a možno čosi z toho bude nakoniec . len to vyskušaj inak sa budeš trapit a stále premýšlat čo by bolo keby keby ...

mm1a

po asi dvoch mesiacoch co som si myslela ze mozno nieco bude lebo mal ku mne take spravanie, mi zrazu povedal do oci ze vztah nechce a ze ma nechcel ranit ale ze sa mu velmi pacim a taketo taraniny, nakolko som dost chapava..nie dakujem

ouii..

napis jej uprimne a precitaj si to potom po sebe, nech nepises piate cez deviate ako tu a nech nemotas slova, lebo tomu nebude rozumiet. nepis o tejto aktualnej "priatelke", iba jej uprimne napis, ze si ju mal rad, ze si mal o nu zaujem, ale ze ona ti ho nikdy najavo nedala. ze ta to zaujima a stale na to musis mysliet a ze sa cez to tazko vies preniest, ked nevies, ako to skutocne je a ked si stale iba musis domyslat. ze chces pochopit, ci sa s tebou len hrala a mala ta ako kamarata na zabavu, alebo chcela aj nieco viac, ale cakala, kym sa rozhybes a urobis prvy krok. ze to potrebujes vediet, aby si vedel, ako aj pripadne v buducnosti riesit podobne situacie so zenami, uvidis ako zareaguje. ja by som jej napisala asi uprimne aj o tej vymyslenej priatelke, ze sa za to citis trapne, ale ze si chcel vidiet, ako zareaguje. pozri sa chlapce, pokial nebude ochotna komunikovat otvorene, ja by som sa na to vykaslala, ale to som ja, co si zakladam na tom, ze su karty jasne vylozene na stole. vy ste este asi decka a tie karty vykladat neviete, ale pokial sa to nenaucite, pravdepodobne nebudete mat normalny spokojny vztah. a nic horsie sa nemoze stat, ako to, ze neodpise, alebo ze ti napise blbost, alebo ta proste odmietne. ta situacia uz aj tak zamotanejsia ako teraz nebude, prinajhorsom ti bude chvilu trapne, ked ju budes stretavat, ale aspon budes vediet, na com si.

Agnes998

A jedna rada do buducna, vzbudenie ziarlivosti moze fungovat u chlapov, teda ked zena da najavo, ze je o nu zaujem, muz moze ziarlit a bojovat o nu. Ale zeny nie su bojovne, zeny chcu byt dobijane, chcu byt pre svojho chlapa jedine milovane. Nikdy si neziskas nejaku zenu tymto sposobom. A este k tomu takymto priamym oznamenim ze mas inu, toto by nefungovalo ani na vacsinu chlapov. Na chlapa moze fungovat jemne vzbudenie ziarlivosti, ked zena da najavo, ze je o nu zaujem, ale ak by chlapovi priamo oznamila ze ma ineho tak vacsina chlapov tiez uz nebude bojovat. Ber to ako poucenie do buducna a hlavne sa uc, ako balit zenu. Spytaj sa skusenejsich a starsich kamaratov.

Agnes998

Ano pokazil si to, mozno cakala ze budes aktivnejsi, ze budes o nu bojovat, ze jej na stretnutie donesies kvet, ze jej vyznas lasku, ze ju niekam pozves, ze ju zoberies na vylet a pod. A ty nic, miesto toho jej oznamis, ze mas inu. U nej si si to totalne posral, poviem ti uprimne, ani ja by som uz nechcela takeho chlapa co sa takto sprava ako ty.

macko22

mm1a ako ti dal jasne najavo ze ta nechce? Ako sa vlastne dava najavo ze ma niekto nechce viem to vycitat z gest? Rec tela?

mm1a

na kamaratov sa vykasli, kazdy ma iny vkus, kazdemu sa paci iny clovek na vztah, teba ocividne velmi pritahuje a pokial ju nechces stratit, sprav ten krok prvy ty :)
viem ze to je tazke, ale keby som ja mala pocit ze ten clovek ma chce tak sa odhodlam ja no bohuzial on beha za inymi a dal mi jasne najavo ze nic nechce.. ty mas sancu tak to vyuzi prosim! :)

wellwellwell

posledna veta posledneho prispevku v komentoch hovori o vsetkom, polemizuješ o tom "Ale mohol by niekto takto predstierat uprimne bozky co vy z toho mal?" ženska dokaze aj polroka hustit do chlapa ako ho nenormalne miluje ako si nemohla vybrat lepsie popritom sa s nim milovat a bozkavat a pritom absolutne nic z toho neciti len nema "gule" mu povedat do oci ze ho nechce.. aby mu naaaaaaahodou neublizila :D .. mas upe skreslenu predstavu o ludoch.. toto iste dokaze spravit aj chlap žene, takyto LUDIA dokažu byť.. vobec by som nebol prekvapeny keby to vnimala tak ,že "ah ta chvilu som si uživala tam s jednym ale potom si dakoho našiel.." .. vobec by som nebol prekvapeny ani keby "ah chlapca mam prečitaneho jak šlabikar, take lahke čitanie.. on vo mne vobec nevie čitat teraz sa snaži uputat moju pozornost tym ,že mi bude tvrdit ako si našiel inu, too bad toto dobračiskovy pochopitelne neuverim, nejake dobračisko hanblivka čo večne rieši či sa strapni abo ne, keby to bol zly chlapec hajzlik tak by ma to trapilo a aj by som uverila, kazdopadne uz ma to nebavi.. odpisem mu neco na sposob prajem vela stastia" .. aj toto sa chlape kludne mohlo odohrat v jej hlave :) .. nehovorim ,že to tak stopercentne je.. ale ked to chceš zistiť tak sa chod umyť, obeč sa obuj sa a chod jej zaklopat na dvere s tym ,že sa potrebuješ priznať a porozpravat, urob zo seba debila, daj jej najavo neco na styl "takeho chuja jak som ja by si aj tak nikdy nechcela ale vedz ze som ta uprimne miloval ale respektujem kazde jedno tvoje rozhodnutie" a vypadni.. to ako bude reagovat potom.. potom zistis ci to snou neco zrobilo ci ta ma na haku a ulavilo sa jej alebo jej na tebe zalezi.